Zuhanás a magasba

Ujházy Kolos - Zuhanás a magasba

Kincső élete gyökeresen megváltozik 17 éves korában: amikor a családját tönkreteszi a román erdőmaffia, nekivág Európának, hogy egy jó munka vagy egy isteni csoda révén pénzt szerezzen nevelőszülei megmentésére. Tervei azonban sorra csődöt mondanak, így végül az amszterdami bordélynegyedben köt ki, ahol sírva, még a barátjának is hazudva gyűjtögeti a nemerei erdőbirtok újrafásításához szükséges milliókat.

Képes lehet egy szétszakított szerelmespár úgy a sötét mélybe hullni, hogy közben vakító magasságokba jut? Szembemehet néhány idealista álmodozó korunk kifinomult romániai faluromboló gépezetével? Létezhet zuhanás a magasba nemcsak egy fiatal pár, de Erdély, sőt az egész világ számára is?

A történet a 21. század régóta várt szókimondó, tabukat döntögető, elementáris erejű lázadásregénye egyszerre megrendítő szerelmi dráma, kétségbeesett kiútkeresés és kíméletlen globalizációkritika.

Kulcsszavak: Erdély, globalizáció, magyarság, önfeláldozás, Isten, szeretet
A Könyv Magyarul!


Letöltések Zuhanás a magasba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zuhanás a magasba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789633021538
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645868 / 1151311  TAGS:
  Online Zuhanás a magasba ebook, könyvet Zuhanás a magasba FB2, Download Zuhanás a magasba PDF , Download Zuhanás a magasba MOBI, Online Zuhanás a magasba könyvet, ingyenes letöltések Zuhanás a magasba IPhone, Online könyvet Zuhanás a magasba PDF, ingyenes Zuhanás a magasba DJVU, ingyenes letöltések Zuhanás a magasba TXT, letöltések Zuhanás a magasba RTF, Online Zuhanás a magasba FB2 , e-könyvet Zuhanás a magasba letöltések TXT, ingyenes Zuhanás a magasba letöltések könyvet, e-könyvet Zuhanás a magasba download MOBI, letöltések Zuhanás a magasba IPad, olvas Zuhanás a magasba MOBI, olvas Zuhanás a magasba DOC, ingyenes Zuhanás a magasba AWZ, Download e-könyvet Zuhanás a magasba iPad , ingyenes Zuhanás a magasba DJVU, Download Zuhanás a magasba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zuhanás a magasba DVD, olvas Zuhanás a magasba TXT, Book Zuhanás a magasba letöltések DJVU, Zuhanás a magasba letöltések könyvet ingyenes, Zuhanás a magasba letöltések könyvet pdf ingyenes, Zuhanás a magasba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zuhanás a magasba pdf ingyenes, Zuhanás a magasba letöltések könyvet epub ingyenes, Zuhanás a magasba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply