Zuhanás a csöndbe

Joe Simpson - Zuhanás a csöndbe

A hegymászóirodalom egyik nagy klasszikusa – Erőss Zsolt ajánlásával. Két jó barát, Joe Simpson és Simon Yates 1985 májusában együtt vágnak neki, hogy meghódítsák a Siula Grande (6356 m) szinte teljesen függőleges, addig még megmászatlan nyugati falát a perui Andokban. Tervük sikerül, ám a visszaúton, ereszkedésnél Joe eltöri a lábát, ami ekkora magasságban kész életveszély. A kötél, mellyel társa fokozatosan egyre lejjebb engedi, a rossz látási viszonyok miatt egy gleccserhasadékba csúszik, és Joe egyszeriben a levegőben himbálózva találja magát. A kötél, mely egészen addig mindkettőjük számára a biztonságot jelentette, hirtelen halálos veszély forrása lesz. A társát tartó Simon, akinek több ujja megfagyott, s érzi, hogy lassan kihűl, kénytelen meghozni élete leggyötrelmesebb döntését…A Könyv Magyarul!


Letöltések Zuhanás a csöndbe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zuhanás a csöndbe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789635309054
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213848 / 1069521
  Series:


  TAGS:
  Online Zuhanás a csöndbe ebook, könyvet Zuhanás a csöndbe FB2, Download Zuhanás a csöndbe PDF , Download Zuhanás a csöndbe MOBI, Online Zuhanás a csöndbe könyvet, ingyenes letöltések Zuhanás a csöndbe IPhone, Online könyvet Zuhanás a csöndbe PDF, ingyenes Zuhanás a csöndbe DJVU, ingyenes letöltések Zuhanás a csöndbe TXT, letöltések Zuhanás a csöndbe RTF, Online Zuhanás a csöndbe FB2 , e-könyvet Zuhanás a csöndbe letöltések TXT, ingyenes Zuhanás a csöndbe letöltések könyvet, e-könyvet Zuhanás a csöndbe download MOBI, letöltések Zuhanás a csöndbe IPad, olvas Zuhanás a csöndbe MOBI, olvas Zuhanás a csöndbe DOC, ingyenes Zuhanás a csöndbe AWZ, Download e-könyvet Zuhanás a csöndbe iPad , ingyenes Zuhanás a csöndbe DJVU, Download Zuhanás a csöndbe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zuhanás a csöndbe DVD, olvas Zuhanás a csöndbe TXT, Book Zuhanás a csöndbe letöltések DJVU, Zuhanás a csöndbe letöltések könyvet ingyenes, Zuhanás a csöndbe letöltések könyvet pdf ingyenes, Zuhanás a csöndbe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zuhanás a csöndbe pdf ingyenes, Zuhanás a csöndbe letöltések könyvet epub ingyenes, Zuhanás a csöndbe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply