Zsugaléria


A képes levelezőlapok divatjának közel száz esztendőn át hódolt az utazó és nyaraló polgár, névnapot, születésnapot és újévet köszöntő, vagy üzenetet és üdvözletet küldő rokon és barát. Külön műfajjá vált a levelezőlapok rajzolása, készítése. Nyomdák, műtermek, stúdiók alakultak a képeslap sajátos művészetére, és a kiadványok nagy száma jelzi, hogy hamar népszerűvé vált. Mára hasonlóan a játékkártyákhoz a műfaj megtalálta helyét a múzeumi életben is. A közelmúlt technikai változásaival és felgyorsult információáramlásával véget ért a képeslapok aranykora. De a kártyás téma aktualitása a XXI. században is vitathatatlan, hiszen ma is milliók ülnek a valóságos vagy virtuális játékasztalhoz. Jánoska Antal (1954) és szerzőtársa, Horváth Ferenc (1943) a régi és modern játékkártyák barátaiként talán még idejében fedezték fel a kártyás témák művészeti és szépirodalmi értékeit, és gyűjtöttek össze négy évtized alatt több ezer képeslapot és számtalan irodalmi emléket. E gyűjtemény leg-jei sorakoznak az album oldalain. E tarka és sokoldalú gyűjteményben a játékos ábrázolás feszültségein és helyzetkomikumain túl felbukkannak fantázia szülte dámák és királyok; társadalmi, politikai, történelmi tudósítás és kritika egyaránt. E könyvvel a szépművészetek barátainak, a képeslapgyűjtőknek és a humor kedvelőinek mulattatására nyújtjuk át ezt a gyűjteményt – üdvözlettel kártyásoktól kártyákkal és kártyázókkal – nem csak kártyásoknak!A Könyv Magyarul!


Letöltések Zsugaléria ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zsugaléria ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789637265839
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231321 / 1085896
  Series:


  TAGS:
  Online Zsugaléria ebook, könyvet Zsugaléria FB2, Download Zsugaléria PDF , Download Zsugaléria MOBI, Online Zsugaléria könyvet, ingyenes letöltések Zsugaléria IPhone, Online könyvet Zsugaléria PDF, ingyenes Zsugaléria DJVU, ingyenes letöltések Zsugaléria TXT, letöltések Zsugaléria RTF, Online Zsugaléria FB2 , e-könyvet Zsugaléria letöltések TXT, ingyenes Zsugaléria letöltések könyvet, e-könyvet Zsugaléria download MOBI, letöltések Zsugaléria IPad, olvas Zsugaléria MOBI, olvas Zsugaléria DOC, ingyenes Zsugaléria AWZ, Download e-könyvet Zsugaléria iPad , ingyenes Zsugaléria DJVU, Download Zsugaléria e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zsugaléria DVD, olvas Zsugaléria TXT, Book Zsugaléria letöltések DJVU, Zsugaléria letöltések könyvet ingyenes, Zsugaléria letöltések könyvet pdf ingyenes, Zsugaléria pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zsugaléria pdf ingyenes, Zsugaléria letöltések könyvet epub ingyenes, Zsugaléria ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply