Zsötem, avagy a trópus a mumusom?


Az elmúlt négy és fél évben háromszor költöztem. Ebből kétszer másik országba. Ezzel a teljesítménnyel (szerintem) tapasztalt költözködőnek számítok. Mégis minden egyes költözésem más és más volt. Főleg ez a legutóbbi, amikor nemcsak hogy másik országba, hanem másik féltekére is sikerült. Persze a két utolsó költözés sokkal jobb volt, mert ott már volt Pasi is a sztoriban. Először mint szerelem, aztán – most legutóbb – mint férj!


Azt hiszem, a Pasi hibátlan! Vagyis majdnem az. Csak egy hibája van – egy sor kisebb hibán kívül, persze -, a Pasi: egy francia mérnök!


És ezzel nincs is baj, mert amint tudjuk, van annak előnye, ha az ember lánya egy külföldi pasival köti össze az életét. (Pláne, ha még diplomája is van. Anyák álma!) Megtanulhat egy idegen nyelvet – jó esetben ezt az idegen nyelvet még nem ismeri -, megismerkedhet egy másik kultúrával, más szokásokkal, más országgal. És addig, amíg mi otthon vagyunk, azt vesszük észre, hogy a pasink alkalmazkodik – legalábbis az enyém -, tanul és figyel. Lehet vele villogni a szingli és családos barátnők előtt, kérkedni, hogy milyen szuper pasast fogtunk ki. (A Pasim még magyarul is megtanult!) Fantasztikus – mondhatnánk! Megfogtuk az isten lábát! Aztán komolyra fordulnak a dolgok, és már a közös életet tervezgetjük. Meg azt, hogy esetleg nem Magyarországon élünk majd. Ez először elképzelhetetlen, aztán, ahogy telnek a hetek, egyre jobban el tudjuk fogadni a lehetetlent. Sőt, egy idő múlva már várjuk is! És egyszer csak azt vesszük észre, hogy a reptéren állunk – barátok társaságában -, búcsúzkodunk, mert épp a világ másik oldalára indulunk.


Kezdetét veszi egy kaland!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789639660571
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2055350 / 1000148
  Series:


  TAGS:
  Online Zsötem, avagy a trópus a mumusom? ebook, könyvet Zsötem, avagy a trópus a mumusom? FB2, Download Zsötem, avagy a trópus a mumusom? PDF , Download Zsötem, avagy a trópus a mumusom? MOBI, Online Zsötem, avagy a trópus a mumusom? könyvet, ingyenes letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? IPhone, Online könyvet Zsötem, avagy a trópus a mumusom? PDF, ingyenes Zsötem, avagy a trópus a mumusom? DJVU, ingyenes letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? TXT, letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? RTF, Online Zsötem, avagy a trópus a mumusom? FB2 , e-könyvet Zsötem, avagy a trópus a mumusom? letöltések TXT, ingyenes Zsötem, avagy a trópus a mumusom? letöltések könyvet, e-könyvet Zsötem, avagy a trópus a mumusom? download MOBI, letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? IPad, olvas Zsötem, avagy a trópus a mumusom? MOBI, olvas Zsötem, avagy a trópus a mumusom? DOC, ingyenes Zsötem, avagy a trópus a mumusom? AWZ, Download e-könyvet Zsötem, avagy a trópus a mumusom? iPad , ingyenes Zsötem, avagy a trópus a mumusom? DJVU, Download Zsötem, avagy a trópus a mumusom? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zsötem, avagy a trópus a mumusom? DVD, olvas Zsötem, avagy a trópus a mumusom? TXT, Book Zsötem, avagy a trópus a mumusom? letöltések DJVU, Zsötem, avagy a trópus a mumusom? letöltések könyvet ingyenes, Zsötem, avagy a trópus a mumusom? letöltések könyvet pdf ingyenes, Zsötem, avagy a trópus a mumusom? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zsötem, avagy a trópus a mumusom? pdf ingyenes, Zsötem, avagy a trópus a mumusom? letöltések könyvet epub ingyenes, Zsötem, avagy a trópus a mumusom? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply