Zseniális világsztárok

Zombori Sándor - Zseniális világsztárok

A labdarúgást mindig a nagy csillagok, a virtuózok, a klasszisok éltették. Gyermekkorunkban, annak idején rajongással vártuk Puskásék, Deák Bambáék meccseit, és sosem mulasztottuk el, ha Matthews, Zebec vagy más külföldi sztár jött a Népstadionba.
Így voltak a későbbi gyerekek, no meg természetesen a felnőtt szurkolók a következő évtizedekben Pelével, Riverával, később Beckenbauerrel, Crujff-fal, még később Platinivel, Maradonával, akiknek minden megmozdulása óriási élményt jelentett.
A jelenkor drukkerei a televízió jóvoltából már szinte minden mérkőzésen láthatják Ronaldinho, Henry, Messi és társaik parádés cseleit, passzait és góljait. Én nagyon örülök minden olyan írásnak, amely a nagy csillagok életével, játékával foglalkozik. Ez a könyv a kor legnagyobb sztárjait gyűjti csokorba. Ötven éve egy ilyen munkából kihagyhatatlan lett volna legalább féltucatnyi magyar labdarúgó, de huszonöt éve is befért volna két-három hazai kiválóság.
Nem a volt válogatott játékos, a kitűnő újságíró és kritikus tévé-szakkommentátor szerző hibája, hogy jó szívvel nem került közéjük magyar labdarúgó. Talán ha majd ennek a könyvnek lesz egy második, harmadik kiadása, akkor akad majd újra olyan játékos, teszem azt, az olvasók, a mai gyerekek között, akit nem lehet, nem szabad kihagyni a legjobb labdarúgók közül.
Albert FlóriánA Könyv Magyarul!


Letöltések Zseniális világsztárok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zseniális világsztárok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1270 gr
  ISBN:
  9789635967377
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2198134 / 1051005
  Format:


  TAGS:
  Online Zseniális világsztárok ebook, könyvet Zseniális világsztárok FB2, Download Zseniális világsztárok PDF , Download Zseniális világsztárok MOBI, Online Zseniális világsztárok könyvet, ingyenes letöltések Zseniális világsztárok IPhone, Online könyvet Zseniális világsztárok PDF, ingyenes Zseniális világsztárok DJVU, ingyenes letöltések Zseniális világsztárok TXT, letöltések Zseniális világsztárok RTF, Online Zseniális világsztárok FB2 , e-könyvet Zseniális világsztárok letöltések TXT, ingyenes Zseniális világsztárok letöltések könyvet, e-könyvet Zseniális világsztárok download MOBI, letöltések Zseniális világsztárok IPad, olvas Zseniális világsztárok MOBI, olvas Zseniális világsztárok DOC, ingyenes Zseniális világsztárok AWZ, Download e-könyvet Zseniális világsztárok iPad , ingyenes Zseniális világsztárok DJVU, Download Zseniális világsztárok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zseniális világsztárok DVD, olvas Zseniális világsztárok TXT, Book Zseniális világsztárok letöltések DJVU, Zseniális világsztárok letöltések könyvet ingyenes, Zseniális világsztárok letöltések könyvet pdf ingyenes, Zseniális világsztárok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zseniális világsztárok pdf ingyenes, Zseniális világsztárok letöltések könyvet epub ingyenes, Zseniális világsztárok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply