Zrínyi és a vadkan

Bene Sándor - Borián Gellért - Zrínyi és a vadkan

Vadkan vagy orgyilkos áldozata lett-e Zrínyi Miklós? Ezt a kérdést igen sokan felteszik manapság is, noha ismerik a történettudomány válaszát. Pedig e problémakörben nem csupán a halál okának tisztázása a fontos, hanem a különféle mendemondák eloszlatása is. A nemzeti köztudatba szilárdan beépült "magyar hős – Habsburg orgyilkos" eszmei panele gyakran elfedi a régenvolt események valódi lefolyását, megakadályozza a reális történelem- és nemzetszemléletet. Ezért érdekes és időszerű az a legendaeloszlatás, amire a Labirintus sorozat új kötetének két fiatal tudományos kutatója vállalkozott, akik munkájuk során nem csupán arra az önmagában eldönthetetlen kérdésre koncentrálnak: hogyan halt meg Zrínyi Miklós, a kiváló politikus, hadvezér és költő, a szigetvári hős dédunokája? Tovább lépnek: az események aprólékos, szinte nyomozói szintű feltárása és rekonstruálása mellett a hátteret is pontosan megrajzolják, felmérik a "Magyar Mars" halálának jelentőségét, számba veszik az Udvar elleni gyanú kialakulásának politikai körülményeit, az egykorú nemzetközi közvélemény reagálását is. Sőt a hazai és külföldi dokumentumok, oklevelek, emlékiratok tükrében – melynek egy része a Zrínyi-kutatók előtt is alig ismert – egy minden eddiginél árnyaltabb és hitelesebb Zrínyi-portré felvázolására is kísérletet tesznek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Zrínyi és a vadkan ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zrínyi és a vadkan ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  138
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632079523
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1988
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Zrínyi és a vadkan ebook, könyvet Zrínyi és a vadkan FB2, Download Zrínyi és a vadkan PDF , Download Zrínyi és a vadkan MOBI, Online Zrínyi és a vadkan könyvet, ingyenes letöltések Zrínyi és a vadkan IPhone, Online könyvet Zrínyi és a vadkan PDF, ingyenes Zrínyi és a vadkan DJVU, ingyenes letöltések Zrínyi és a vadkan TXT, letöltések Zrínyi és a vadkan RTF, Online Zrínyi és a vadkan FB2 , e-könyvet Zrínyi és a vadkan letöltések TXT, ingyenes Zrínyi és a vadkan letöltések könyvet, e-könyvet Zrínyi és a vadkan download MOBI, letöltések Zrínyi és a vadkan IPad, olvas Zrínyi és a vadkan MOBI, olvas Zrínyi és a vadkan DOC, ingyenes Zrínyi és a vadkan AWZ, Download e-könyvet Zrínyi és a vadkan iPad , ingyenes Zrínyi és a vadkan DJVU, Download Zrínyi és a vadkan e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zrínyi és a vadkan DVD, olvas Zrínyi és a vadkan TXT, Book Zrínyi és a vadkan letöltések DJVU, Zrínyi és a vadkan letöltések könyvet ingyenes, Zrínyi és a vadkan letöltések könyvet pdf ingyenes, Zrínyi és a vadkan pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zrínyi és a vadkan pdf ingyenes, Zrínyi és a vadkan letöltések könyvet epub ingyenes, Zrínyi és a vadkan ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply