Zöldségvetőmag-termesztés

Ertseyné Peregi Katalin (Szerk.) - Némethyné Uzoni Hanna (Szerk.) - Zöldségvetőmag-termesztés

A kedvező talaj- és klímaadottságok, a gondos és szakszerű termesztői munkának köszönhetően mindig is jó hírneve volt a magyar vetőmagnak. Több mint 100 évvel ezelőtt már törvény szabályozta a vetőmagvak forgalmazását hazánkban a származás, tisztaság, csírázóképesség tekintetében. A mű kezdő fejezetében napjainkig követhetjük a vetőmagtermesztés szabályozásának történetét a kezdetektől az Európai Unió minősítési rendszeréig, a vetőmagtételeket kísérő növényútlevélig. A szakma legjobbjai részletezik az egyes zöldségfajokra, illetve növénycsaládokra jellemző leírásokat, a termőhelyi feltételeket, a vetőmagtermesztés technológiáját.
A paprika, paradicsom, vöröshagyma, zöldborsó, zöldbab, káposztafélék, kabakosok, gyökérzöldségek, levélzöldségek és a csemegekukorica vetőmagtermesztését ismertetik az előveteménytől, a talaj-előkészítésen, az ápoláson, a termés betakarításán, a magkinyerésen, a tisztításon, csomagoláson át a betegségekkel és a kártevőkkel szembeni védekezési lehetőségeken keresztül. A könyvet tanulmányozó egyetemi hallgatók a vetőmagtermesztéssel foglalkozó termesztők és a forgalmazók a zárófejezetben megismerkedhetnek az újdonságnak számító ökovetőmag előállításnak technológiájával, sajátosságaival, itthoni és külföldi helyzetével, szabályozásával, előírásaival.A Könyv Magyarul!


Letöltések Zöldségvetőmag-termesztés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zöldségvetőmag-termesztés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  650 gr
  ISBN:
  9789632865508
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2398181 / 1104843  TAGS:
  Online Zöldségvetőmag-termesztés ebook, könyvet Zöldségvetőmag-termesztés FB2, Download Zöldségvetőmag-termesztés PDF , Download Zöldségvetőmag-termesztés MOBI, Online Zöldségvetőmag-termesztés könyvet, ingyenes letöltések Zöldségvetőmag-termesztés IPhone, Online könyvet Zöldségvetőmag-termesztés PDF, ingyenes Zöldségvetőmag-termesztés DJVU, ingyenes letöltések Zöldségvetőmag-termesztés TXT, letöltések Zöldségvetőmag-termesztés RTF, Online Zöldségvetőmag-termesztés FB2 , e-könyvet Zöldségvetőmag-termesztés letöltések TXT, ingyenes Zöldségvetőmag-termesztés letöltések könyvet, e-könyvet Zöldségvetőmag-termesztés download MOBI, letöltések Zöldségvetőmag-termesztés IPad, olvas Zöldségvetőmag-termesztés MOBI, olvas Zöldségvetőmag-termesztés DOC, ingyenes Zöldségvetőmag-termesztés AWZ, Download e-könyvet Zöldségvetőmag-termesztés iPad , ingyenes Zöldségvetőmag-termesztés DJVU, Download Zöldségvetőmag-termesztés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zöldségvetőmag-termesztés DVD, olvas Zöldségvetőmag-termesztés TXT, Book Zöldségvetőmag-termesztés letöltések DJVU, Zöldségvetőmag-termesztés letöltések könyvet ingyenes, Zöldségvetőmag-termesztés letöltések könyvet pdf ingyenes, Zöldségvetőmag-termesztés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zöldségvetőmag-termesztés pdf ingyenes, Zöldségvetőmag-termesztés letöltések könyvet epub ingyenes, Zöldségvetőmag-termesztés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply