Zöld Lámpás: A kezdet titka


A “Zöld Lámpás” Amerikában az egyik legnépszerűbb és legrégibb képregényhős Superman és Batman mellett. Idén látványos mozifilmben is élvezhetjük kalandjait, és az ennek alapjául szolgáló képregényből megtudhatjuk, hogyan kapta egy földlakó, Hal Jordan, a csodálatos smaragdzöld gyűrűt, amelynek révén az univerzum békéjét őrző Zöld Lámpás Alakulat egyik tagja lett, s milyen sötét erőkkel kell szembeszállnia a gondjaira bízott űrszektorban. Ez az egylet egy szuperképességekkel rendelkező csapat, amelynek messzi világokból származó tagjai sok-sok évvel ezelőtt megzabolázták a smaragdszínű akaratenergiát, s mint az Univerzum őrzői, összehangolt erővel tartják fent a világbékét megakadályozva, hogy a mindenütt jelen levő gonosz erők rendetlenséget szítsanak, vagy átvegyék a hatalmat. Az őrzők az univerzumot űrszektorra osztották, s mindegyik szektornak megvan a maga védelmezője, vagyis Zöld Lámpása.A Könyv Magyarul!


Letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Cartaphilus Kiadó
  Number of Pages:
  174
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0129004739096
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  SL#2104777597  TAGS:
  Online Zöld Lámpás: A kezdet titka ebook, könyvet Zöld Lámpás: A kezdet titka FB2, Download Zöld Lámpás: A kezdet titka PDF , Download Zöld Lámpás: A kezdet titka MOBI, Online Zöld Lámpás: A kezdet titka könyvet, ingyenes letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka IPhone, Online könyvet Zöld Lámpás: A kezdet titka PDF, ingyenes Zöld Lámpás: A kezdet titka DJVU, ingyenes letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka TXT, letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka RTF, Online Zöld Lámpás: A kezdet titka FB2 , e-könyvet Zöld Lámpás: A kezdet titka letöltések TXT, ingyenes Zöld Lámpás: A kezdet titka letöltések könyvet, e-könyvet Zöld Lámpás: A kezdet titka download MOBI, letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka IPad, olvas Zöld Lámpás: A kezdet titka MOBI, olvas Zöld Lámpás: A kezdet titka DOC, ingyenes Zöld Lámpás: A kezdet titka AWZ, Download e-könyvet Zöld Lámpás: A kezdet titka iPad , ingyenes Zöld Lámpás: A kezdet titka DJVU, Download Zöld Lámpás: A kezdet titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zöld Lámpás: A kezdet titka DVD, olvas Zöld Lámpás: A kezdet titka TXT, Book Zöld Lámpás: A kezdet titka letöltések DJVU, Zöld Lámpás: A kezdet titka letöltések könyvet ingyenes, Zöld Lámpás: A kezdet titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Zöld Lámpás: A kezdet titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zöld Lámpás: A kezdet titka pdf ingyenes, Zöld Lámpás: A kezdet titka letöltések könyvet epub ingyenes, Zöld Lámpás: A kezdet titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply