Zinka és Hugó

D. Tóth Kriszta - Gál László - Hitka Viktória - Zinka és Hugó

A Zinka és Hugó – A rejtélyes üzenet egy izgalmas, kalandos, magával ragadó mesekönyv, amely a 6-10 éves gyerekeknek és szüleiknek készült. Zinka szeretnivaló alakját már jól ismerjük, a kislány a Zinka és Simafül varázslatos kalandjai c. mesében már tavaly bemutatkozott a gyerekeknek. De a Zinka és Hugó – A rejtélyes üzenet nem az első mese klasszikus folytatása, hanem egy speciális kötet, amely D. Tóth Kriszta, az UNICEF Magyar Bizottság önkéntesének kezdeményezésére született, a szervezet támogatásával.
Az UNICEF üzenetei – a tolerancia, az összefogás, az elesettek megsegítése, a világ sokszínűsége, a fogyatékkal élők elfogadása, a természet megóvása – finoman és játékosan szövik át a mesét. A Zinka és Hugó – A rejtélyes üzenet nem szájbarágósan tanít, hanem érdekessé és vonzóvá tesz egy szolidáris világot, olyan tartalmat ad, amely segít a gyerekeknek megérteni önmagukat, egymást és a világot. A történet fontos kérdéseit a gyerekek és a szülők együtt beszélhetik meg – közös élményt teremt a családnak. A Zinka és Hugó – A rejtélyes üzenet azonban nemcsak az itthoni, a mesét elolvasó lurkóknak segít, hanem a távoli, életveszélyben élő gyerekeknek is.
A Zinka és Hugó – A rejtélyes üzenet könyv vásárlói nemcsak az ENSZ Gyerekjogi Szervezete által garantált, minőségi gyerektartalmat vehetnek kézbe, hanem anyagilag is segítik a harmadik világ éhező gyerekeit: az UNICEF 300 Ft támogatást kap minden kötet árából. A vásárlók így konkrét életeket mentenek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Zinka és Hugó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zinka és Hugó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  68
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9786155247200
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239441 / 1093970
  Series:


  TAGS:
  Online Zinka és Hugó ebook, könyvet Zinka és Hugó FB2, Download Zinka és Hugó PDF , Download Zinka és Hugó MOBI, Online Zinka és Hugó könyvet, ingyenes letöltések Zinka és Hugó IPhone, Online könyvet Zinka és Hugó PDF, ingyenes Zinka és Hugó DJVU, ingyenes letöltések Zinka és Hugó TXT, letöltések Zinka és Hugó RTF, Online Zinka és Hugó FB2 , e-könyvet Zinka és Hugó letöltések TXT, ingyenes Zinka és Hugó letöltések könyvet, e-könyvet Zinka és Hugó download MOBI, letöltések Zinka és Hugó IPad, olvas Zinka és Hugó MOBI, olvas Zinka és Hugó DOC, ingyenes Zinka és Hugó AWZ, Download e-könyvet Zinka és Hugó iPad , ingyenes Zinka és Hugó DJVU, Download Zinka és Hugó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zinka és Hugó DVD, olvas Zinka és Hugó TXT, Book Zinka és Hugó letöltések DJVU, Zinka és Hugó letöltések könyvet ingyenes, Zinka és Hugó letöltések könyvet pdf ingyenes, Zinka és Hugó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zinka és Hugó pdf ingyenes, Zinka és Hugó letöltések könyvet epub ingyenes, Zinka és Hugó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply