Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni

Siklós János - Zilahy Lajos utolsó évei - A csillagokban élni

Folyóparton nőttem föl, az elesettek céltalanságában, távol a világ dobogásától, nyugalomban. Azon a tájon, ahol a Maros ölelkezik a Tiszával és ahol Tömörkény, majd rákövetkezőn Móra vallatta a kasza-kapa pengető jámborjánosokat.
Olvasgattam a kultúra szögedi szolgálójának sok szép tárcáját a gyerekfejjel képzelegtem az újságírás gyönyörűségén. Azt gondoltam magamban, ha megnövök, én is újságcsináló leszek, és az a fantáziálás nem múlt el éveim számának szaporodásával. Elvittem egyszer egy kis tárcát a Délmagyarország című laphoz – álnévvel – és a legnagyobb örömömre leközölték. Régen volt. Azóta is újságok körül forgolódom. Szegeden és Pesten. Mennyi sok tárca, vezércikk sárgul archívumok, könyvtárak polcain, nem is tudnám összeszámolni. Temető a Tisza, mikor kivirágzik – szól a nóta; temető az újság, amikor elmúlik a nap, és vele az újságíró gondolata is sírba száll, mert az újság huszonnégy órás örökkévalóság, mégis szép, nemes hivatás annak, aki szereti.
Bemegyek néha az újságtemetőkbe és kotorászom elhullajtott gondolataim kriptáiban… Kikeresek néhány sóhajtást az ólomnyomta papírokon, fölhozom onnan, könyvbe rakom és odaadom annak, aki kézbe veszi.A Könyv Magyarul!


Letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  326
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9633220947
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni ebook, könyvet Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni FB2, Download Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni PDF , Download Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni MOBI, Online Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni könyvet, ingyenes letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni IPhone, Online könyvet Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni PDF, ingyenes Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni DJVU, ingyenes letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni TXT, letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni RTF, Online Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni FB2 , e-könyvet Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni letöltések TXT, ingyenes Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni letöltések könyvet, e-könyvet Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni download MOBI, letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni IPad, olvas Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni MOBI, olvas Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni DOC, ingyenes Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni AWZ, Download e-könyvet Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni iPad , ingyenes Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni DJVU, Download Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni DVD, olvas Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni TXT, Book Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni letöltések DJVU, Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni letöltések könyvet ingyenes, Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni letöltések könyvet pdf ingyenes, Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni pdf ingyenes, Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni letöltések könyvet epub ingyenes, Zilahy Lajos utolsó évei – A csillagokban élni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply