Zeusz nevében


Félelmetes erejű – félig állat, félig ember alakú -lények; olyan repülő szerkezetek, amelyeknek a leírása szinte apró részletekig megegyezik egy modern űrhajóéval; hajók, amelyek egy tengeralattjáró gyorsaságával tűnnek elő a tengerből, olyan hősök, mint Iászon és Odüsszeusz, akik teljesen emberfeletti képességekkel rendelkeztek; vagy Atlantisz legendákkal övezett, máig megfejtetlen talánya – vajon a görög mitológia ezen szereplői és tárgyai mind csupán az emberi képzelőerő féktelen szüleményei lennének? Korántsem, véli Erich von Däniken és érvelését számos új, bizonyítás értékű lelettel és felismeréssel támasztja alá. Ezek alkalmasak arra, hogy eloszlassák az egyetemi kutatás szemléletmódjában még oly sokszor fellelhető vakfoltokat és homályokat, és az antik Hellász kultúráját teljesen új megvilágításba helyezzék. Erich von Däniken idősíkokat köt össze, a múltba viszi olvasóit, de mindenkor a jelen valóságából indul ki, és jövőképe is újabb felfedezésre bíztat. Olyan rejtélyekre hívja fel a figyelmet, amelyek még megoldásra várnak. Ilyen az Atlantisz történet. A könyv többi fejezete mind egy-egy titkos lépcső a múltba és a jövőbe. Megismerheti az olvasó a Trója körüli bonyodalmakat, Földet ért klímakatasztrófákat, az ősi isteneket és szentélyeiket, a jóval az időszámítás előtti csodákat, építményeket, a görög mitológia kalandjait, az Argonauták útját és az Aranygyapjú legendáját. Felkelti érdeklődésünket a földöntúliak iránt. Lenyűgöző felfedező utazásokban így részesülhet az, aki Erich von Däniken műveit olvassa. Valóságos utazásokat pedig az tehet, aki a SETI tagjai közé lép.A Könyv Magyarul!


Letöltések Zeusz nevében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Zeusz nevében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Aquila Könyvkiadó
  Oldalak száma:
  282
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  0579000297067
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  SL#2104063691  TAGS:
  Online Zeusz nevében ebook, könyvet Zeusz nevében FB2, Download Zeusz nevében PDF , Download Zeusz nevében MOBI, Online Zeusz nevében könyvet, ingyenes letöltések Zeusz nevében IPhone, Online könyvet Zeusz nevében PDF, ingyenes Zeusz nevében DJVU, ingyenes letöltések Zeusz nevében TXT, letöltések Zeusz nevében RTF, Online Zeusz nevében FB2 , e-könyvet Zeusz nevében letöltések TXT, ingyenes Zeusz nevében letöltések könyvet, e-könyvet Zeusz nevében download MOBI, letöltések Zeusz nevében IPad, olvas Zeusz nevében MOBI, olvas Zeusz nevében DOC, ingyenes Zeusz nevében AWZ, Download e-könyvet Zeusz nevében iPad , ingyenes Zeusz nevében DJVU, Download Zeusz nevében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zeusz nevében DVD, olvas Zeusz nevében TXT, Book Zeusz nevében letöltések DJVU, Zeusz nevében letöltések könyvet ingyenes, Zeusz nevében letöltések könyvet pdf ingyenes, Zeusz nevében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zeusz nevében pdf ingyenes, Zeusz nevében letöltések könyvet epub ingyenes, Zeusz nevében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply