Záróra a Darlingban

Galsai Pongrác - Záróra a Darlingban

Művészbarátok, pályatársak Galsai Pongrác könyvének főszereplői. Füst Milán, Kodolányi János, Jékely Zoltán, Pilinszky János, Mándy Iván, Csorba Győző és sokan mások a szakmán kívülről. Élő és ma már elhunyt klasszikusok, ifjúkori bálványok és cimborák, nagy életművű költők és prózaírók, korán elkorcsosult tehetségek, örök ígéretek, kiforrott és majdnem-dilettánsok. A nevükkel fényeskedők, monogrammal jelöltek és névtelenek. Ki hogyan állta a változékony és zord időket? Jellemüknek-tehetségüknek volt-e ellenállása? Vagy rozsdás szélkakassá váltak? Milyen lelki gyógyszerekkel éltek, hogy megőrizzék írói egészségüket? S a kor miféle lommaiban-kacatjaiban botlottak el? Egyáltalán: hogyan viselkedtek, kivel barátkoztak, hova jártak? Lépjünk be tehát Galsai Pongrác képzeletbeli irodalmi szalonjába, és vegyük szemügyre azt az asztaltársaságot, amelynek tagjait a szerző hol áhítattal, hol megértéssel, hol csúfondáros derűvel ábrázolja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Záróra a Darlingban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Záróra a Darlingban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  9.4 x 16.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631408175
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1986
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Záróra a Darlingban ebook, könyvet Záróra a Darlingban FB2, Download Záróra a Darlingban PDF , Download Záróra a Darlingban MOBI, Online Záróra a Darlingban könyvet, ingyenes letöltések Záróra a Darlingban IPhone, Online könyvet Záróra a Darlingban PDF, ingyenes Záróra a Darlingban DJVU, ingyenes letöltések Záróra a Darlingban TXT, letöltések Záróra a Darlingban RTF, Online Záróra a Darlingban FB2 , e-könyvet Záróra a Darlingban letöltések TXT, ingyenes Záróra a Darlingban letöltések könyvet, e-könyvet Záróra a Darlingban download MOBI, letöltések Záróra a Darlingban IPad, olvas Záróra a Darlingban MOBI, olvas Záróra a Darlingban DOC, ingyenes Záróra a Darlingban AWZ, Download e-könyvet Záróra a Darlingban iPad , ingyenes Záróra a Darlingban DJVU, Download Záróra a Darlingban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Záróra a Darlingban DVD, olvas Záróra a Darlingban TXT, Book Záróra a Darlingban letöltések DJVU, Záróra a Darlingban letöltések könyvet ingyenes, Záróra a Darlingban letöltések könyvet pdf ingyenes, Záróra a Darlingban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Záróra a Darlingban pdf ingyenes, Záróra a Darlingban letöltések könyvet epub ingyenes, Záróra a Darlingban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply