Z generáció

Tari Annamária - Z generáció

Z generáció. Az Y generáció utáni korosztály. Gyerekek, kamaszok vagy kis felnőttek? Baj van, vagy minden a legnagyobb rendben? A felnőttek nagy része aggódik, mások homokba dugják a fejüket, és örülnek, hogy a gyerek a szobájában ül a számítógép előtt.
Van, aki szerint nincs sok értelme generációkra bontani a világot, és nincsenek új problémák, csak rég megszokott jelenségek. Mégis azt látjuk, hogy a kamaszok mozaikszerű érettséget mutatnak, vagyis nagyon is érettek, míg más vonatkozásban még gyerekek. Egyre több agresszív hatás éri őket, egyre gyorsabban nőnek fel. Minden látszat ellenére nincs könnyű gyerekkoruk: értenek sok mindent, de feldolgozni nagyon keveset képesek ebből.
A régi értékek, érzelmek és attitűdök folyamatosan változnak. Az Információs Kor és a fogyasztói társadalom hatásait sem kikerülni, sem megváltoztatni nem lehet, mert életünk részei. Ez érzelmileg is rugalmasságot és alkalmazkodást igényel felnőttől és gyerektől egyaránt. Azonban a felnőtteknek feladatuk is van ebben a folyamatban: tudatosan kellene vigyázniuk a Z generációra, megmutatni és átadni a legfontosabb értékeket.

Tari Annamária gyakorló pszichológusként összefűzi az okokat és a magyarázatokat, hogy feltáruljon, milyen érzelmek mozgatják a mai világot és benne a kamaszokat. Értelmezésében a társadalom-lélektani és klinikai tapasztalatok segítenek abban, hogy megértsük az online személyiség szerepét, a társas agresszió mértékét, a kognitív folyamatok változásait, valamint a családi-iskolai érzelmi folyamatokat.
Megannyi kérdés áll előttünk, amit az élet vet fel, és amire még időben kellene megtalálnunk a válaszokat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Z generáció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Z generáció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  422 gr
  ISBN:
  9789639633926
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223364 / 1079248  TAGS:
  Online Z generáció ebook, könyvet Z generáció FB2, Download Z generáció PDF , Download Z generáció MOBI, Online Z generáció könyvet, ingyenes letöltések Z generáció IPhone, Online könyvet Z generáció PDF, ingyenes Z generáció DJVU, ingyenes letöltések Z generáció TXT, letöltések Z generáció RTF, Online Z generáció FB2 , e-könyvet Z generáció letöltések TXT, ingyenes Z generáció letöltések könyvet, e-könyvet Z generáció download MOBI, letöltések Z generáció IPad, olvas Z generáció MOBI, olvas Z generáció DOC, ingyenes Z generáció AWZ, Download e-könyvet Z generáció iPad , ingyenes Z generáció DJVU, Download Z generáció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Z generáció DVD, olvas Z generáció TXT, Book Z generáció letöltések DJVU, Z generáció letöltések könyvet ingyenes, Z generáció letöltések könyvet pdf ingyenes, Z generáció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Z generáció pdf ingyenes, Z generáció letöltések könyvet epub ingyenes, Z generáció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply