You are more!


Ez a könyv nem vezetőknek írt sikertanácsadó. Nem hiszek abban, hogy elég elolvasni egy kiadványt ahhoz, hogy elmondhassuk, már tudunk mindent, és abban főleg nem hiszek, hogy mások tanácsai sikeressé tehetnek bárkit is.

Engem a tények és a kérdésekre adható válaszok érdekelnek. S leginkább az emberek a tények mögött.

Európai felmérések szerint a cégvezetői gárda átlagosan 35%-a burn-out-ban szenved.
Több mint 50%-os a motiválatlanság a munkavállalók körében.
A változási projektek közel 65%-a elbukik.
A vezetőfejlesztési folyamatok 35%-a sikertelen, minden harmadik középvezetőből frissen kinevezett felsővezető képtelen a szerepe betöltésére, és így tovább.

Minden rendben van ebben a modern munkavilágban? Meggyőződésem, hogy nincsen!
Vissza kell mennünk az origóhoz, és fel kell tenni magunknak a kérdést: Mire is keressük tulajdonképpen a választ?
Ebben a praktikus alkalmazástárban több ezer óra executive coaching- és tréning-tapasztalatot, a gyakorlatban már kipróbált és sikeres megoldást, valamint rengeteg szakirodalom és tanulmány esszenciáját foglaltam össze. Konkrétan, kritikusan és provokatívan sok szenvedéllyel. Azoknak ajánlom, akik felelősnek érzik magukat magukért és másokért, s akik meg akarják érteni a jelenüket és tervezik a jövőt. Azoknak, akik hajlandók az elmélkedést tettre váltani, és valódi munkát fektetni saját magukba.

A TÖBB az benned van, az TE magad vagy!
Ez a könyv felhívás a gondolkodásra! Felhívás a tettre!

A szerző – aki európai szinten is elismert felsővezetői coach – eddigi karrierje három fejezetre és EGY közös témára bontható:
EMBEREKET személyesített meg, több mint negyven nemzetközi tv- és filmszerepben,
EMBEREKET vezetett vezérigazgatói minőségben nemzetközi média- és telekommunikációs vállalatok élén,
EMBEREK fordulnak hozzá segítségért és támogatásért, hogy több mint 3000 óra tapasztalatát megossza velük.

Tanulmányait Budapesten, Münchenben és Londonban a filmművészet, a közgazdaságtan és a menedzsment területein folytatta. ICF minősítésű executive coach diplomát Skóciában szerzett. USA-beli tanulmányai révén a személyiségpszichológia és diagnosztika elismert európai szakértője lett. Az Innermetrix német és magyar cégeinek alapítója és vezetője, aki közel 130 coachot képzett tovább a Viselkedés, a Motiváció és a Döntéshozatal tudományainak területén. Az amerikai Hartman Institute tagja. Oktató és előadó.
A Könyv Magyarul!


Letöltések You are more! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések You are more! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Brand Content Kft.
  Number of Pages:
  191
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  345 gr
  ISBN:
  0129004854546
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  SL#2104994175  TAGS:
  Online You are more! ebook, könyvet You are more! FB2, Download You are more! PDF , Download You are more! MOBI, Online You are more! könyvet, ingyenes letöltések You are more! IPhone, Online könyvet You are more! PDF, ingyenes You are more! DJVU, ingyenes letöltések You are more! TXT, letöltések You are more! RTF, Online You are more! FB2 , e-könyvet You are more! letöltések TXT, ingyenes You are more! letöltések könyvet, e-könyvet You are more! download MOBI, letöltések You are more! IPad, olvas You are more! MOBI, olvas You are more! DOC, ingyenes You are more! AWZ, Download e-könyvet You are more! iPad , ingyenes You are more! DJVU, Download You are more! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések You are more! DVD, olvas You are more! TXT, Book You are more! letöltések DJVU, You are more! letöltések könyvet ingyenes, You are more! letöltések könyvet pdf ingyenes, You are more! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet You are more! pdf ingyenes, You are more! letöltések könyvet epub ingyenes, You are more! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply