Wünsch híd

Garaczi László - Wünsch híd

Van egy titokzatos híd a Városligetben a Hősök tere és a tó között. Erre járt a földalatti, a síneket betemették, néhány méternyi földön ível át a gyaloghíd. Céltalan kerülő az ég felé, emléke a nincsnek. Garaczi László mára már klasszikus lemur-sorozatának újabb emlékezetes része erre jár. Az elbeszélői hang egyszerre naivan gyermeki és a vénnél is vénebb; a folyamatos múlt intenzív jelenléte alakítja-tagolja ezeket a kisprózai mesterfutamokat. A regény apró elemekből épül fel és az egész árnyéka a hiányt rajzolja ki. Garaczi közelről pillant az emlékezet és a felejtés tárgyaira, megfigyeli a múltat, leírásai az érzékeinkre hatnak. Ennek az írásművészetnek ízei vannak, mégsem hangulatpróza. Melankólia és pátosz, szerelemsorok és egyedüllét, város és liget. Földalatti a szöveg felett. És szeretetteljes irónia. Ez a könyv az áthidalás minimumcsendekből összeálló nagy prózája.A Könyv Magyarul!


Letöltések Wünsch híd ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Wünsch híd ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789631433029
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645150 / 1151034  TAGS:
  Online Wünsch híd ebook, könyvet Wünsch híd FB2, Download Wünsch híd PDF , Download Wünsch híd MOBI, Online Wünsch híd könyvet, ingyenes letöltések Wünsch híd IPhone, Online könyvet Wünsch híd PDF, ingyenes Wünsch híd DJVU, ingyenes letöltések Wünsch híd TXT, letöltések Wünsch híd RTF, Online Wünsch híd FB2 , e-könyvet Wünsch híd letöltések TXT, ingyenes Wünsch híd letöltések könyvet, e-könyvet Wünsch híd download MOBI, letöltések Wünsch híd IPad, olvas Wünsch híd MOBI, olvas Wünsch híd DOC, ingyenes Wünsch híd AWZ, Download e-könyvet Wünsch híd iPad , ingyenes Wünsch híd DJVU, Download Wünsch híd e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Wünsch híd DVD, olvas Wünsch híd TXT, Book Wünsch híd letöltések DJVU, Wünsch híd letöltések könyvet ingyenes, Wünsch híd letöltések könyvet pdf ingyenes, Wünsch híd pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Wünsch híd pdf ingyenes, Wünsch híd letöltések könyvet epub ingyenes, Wünsch híd ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply