Wallenberg

Kati Marton - Wallenberg

Kati Marton, a magyar származású amerikai író, újságíró az 1980-as években ismerkedett meg Raoul Wallenberg történetével. Lépésről-lépésre tárja fel az eseményeket, a svéd fiatalember útját, amely a gondtalan diákévektől és a gondtalannak ígérkező jövő építésének lehetőségétől 1944 őszéig, teléig, Budapestig, a nácik és nyilasok rémuralmának időszakáig, majd a szovjet állambiztonság börtönéig és korai haláláig vezetett. Forrásmunkák, levéltári iratok, és nem utolsósorban a még élő szereplőkkel készített interjúk alapján rekonstruálja az ismert és kevésbé ismert drámai eseményeket. Nemcsak a bátor és igaz emberként viselkedő fiatalember eleven portréját rajzolja meg, nemcsak Wallenberg eltűnésének és feltételezhető rabságának és halálának körülményeit tárja fel, hanem szembesít saját szubjektív szempontjával, a történet megismerésének és feldolgozásának drámai folyamatával is. Az olvasó akaratlanul is átéli a szerző érzelmeit, a megismerés, a felismerés, a döbbenet, az ámulat érzését, miközben folyamatosan szembesül az alaphelyzettel: az emberi gonoszság és jóság egyidejű jelenlétével a történelem színpadán.A Könyv Magyarul!


Letöltések Wallenberg ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Wallenberg ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789631360745
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227699 / 1082177
  Translator:


  TAGS:
  Online Wallenberg ebook, könyvet Wallenberg FB2, Download Wallenberg PDF , Download Wallenberg MOBI, Online Wallenberg könyvet, ingyenes letöltések Wallenberg IPhone, Online könyvet Wallenberg PDF, ingyenes Wallenberg DJVU, ingyenes letöltések Wallenberg TXT, letöltések Wallenberg RTF, Online Wallenberg FB2 , e-könyvet Wallenberg letöltések TXT, ingyenes Wallenberg letöltések könyvet, e-könyvet Wallenberg download MOBI, letöltések Wallenberg IPad, olvas Wallenberg MOBI, olvas Wallenberg DOC, ingyenes Wallenberg AWZ, Download e-könyvet Wallenberg iPad , ingyenes Wallenberg DJVU, Download Wallenberg e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Wallenberg DVD, olvas Wallenberg TXT, Book Wallenberg letöltések DJVU, Wallenberg letöltések könyvet ingyenes, Wallenberg letöltések könyvet pdf ingyenes, Wallenberg pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Wallenberg pdf ingyenes, Wallenberg letöltések könyvet epub ingyenes, Wallenberg ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply