Vót, hol nem volt

Zakariás Erzsébet (Összeáll.) - Vót, hol nem volt

A Vót, hol nem vót című népmesegyűjtemény a Román Akadémia Kolozsvári Folklórarchívumában őrzött moldvai csángó népmeséket tesz közzé. E meséket a Folklórarchívum akkori munkatársai 1951-1958 között gyűjtötték főként a székelyes csángó és a déli csángó nyelvjárásokat beszélő közösségekben. Kiadásuk pontosítja a moldvai csángó magyarság szellemi folklórjáról alkotott képünket, kiteljesíti a magyar népmesekincs korpuszát, ugyanakkor mind tematikailag mind nyelvileg élvezetes és izgalmas olvasmányt nyújt a meseszerető közönség számára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vót, hol nem volt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vót, hol nem volt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  1170 gr
  ISBN:
  9789731650128
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2212417 / 1068326  TAGS:
  Online Vót, hol nem volt ebook, könyvet Vót, hol nem volt FB2, Download Vót, hol nem volt PDF , Download Vót, hol nem volt MOBI, Online Vót, hol nem volt könyvet, ingyenes letöltések Vót, hol nem volt IPhone, Online könyvet Vót, hol nem volt PDF, ingyenes Vót, hol nem volt DJVU, ingyenes letöltések Vót, hol nem volt TXT, letöltések Vót, hol nem volt RTF, Online Vót, hol nem volt FB2 , e-könyvet Vót, hol nem volt letöltések TXT, ingyenes Vót, hol nem volt letöltések könyvet, e-könyvet Vót, hol nem volt download MOBI, letöltések Vót, hol nem volt IPad, olvas Vót, hol nem volt MOBI, olvas Vót, hol nem volt DOC, ingyenes Vót, hol nem volt AWZ, Download e-könyvet Vót, hol nem volt iPad , ingyenes Vót, hol nem volt DJVU, Download Vót, hol nem volt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vót, hol nem volt DVD, olvas Vót, hol nem volt TXT, Book Vót, hol nem volt letöltések DJVU, Vót, hol nem volt letöltések könyvet ingyenes, Vót, hol nem volt letöltések könyvet pdf ingyenes, Vót, hol nem volt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vót, hol nem volt pdf ingyenes, Vót, hol nem volt letöltések könyvet epub ingyenes, Vót, hol nem volt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply