Vörös óriások és fehér törpék


A könyv egy nagysikerű televíziósorozat összefoglalása. Szerzője híres magfizikus, a Columbia egyetem tanára, a NASA Goddard Intézetének igazgatója. Az atomok és elemek felépítésének tárgyalása után ismerteti a csillagokban lejátszódó folyamatokat, végigvezeti olvasóját a csillagok élettörténetén, felsorol néhány kozmológiai elméletet. A Holdra szállások, a Mars- és Venus- rakéták nyújtotta új ismeretek fényében elemez néhány Naprendszer keletkezési elméletet. A könyv következő fejezetei a Földről: koráról, fejlődéstörténetéről szólnak. Jelentős helyet kap az ember evolúciójának tárgyalása. Jastrow a Darwin-elmélettől eljut a DNS és szerepe magyarázatáig. A mű sokféle témakört ölel fel, ezeket azonban egy alapelv fűzi egybe, amely mindvégig érvényesül: a világegyetem egységes volta. Enne bizonyítására az szerző mindig tapasztalati tényeket, kísérletei eredményeket használ fel, elsősorban azokat, amelyeket mint az amerikai űrkutatás vezető szakembere, munkája során közvetlenül tapasztalt. A szöveget érdekes és értékes képanyag egészíti ki. A könyv élvezetes olvasmány a csillagászat iránt érdeklődő, nem szakemberek számára is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vörös óriások és fehér törpék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vörös óriások és fehér törpék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Gondolat Kiadó
  Oldalak száma:
  193
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0459001438495
  Kiadás éve:
  1976
  Árukód:
  SL#2105111153  TAGS:
  Online Vörös óriások és fehér törpék ebook, könyvet Vörös óriások és fehér törpék FB2, Download Vörös óriások és fehér törpék PDF , Download Vörös óriások és fehér törpék MOBI, Online Vörös óriások és fehér törpék könyvet, ingyenes letöltések Vörös óriások és fehér törpék IPhone, Online könyvet Vörös óriások és fehér törpék PDF, ingyenes Vörös óriások és fehér törpék DJVU, ingyenes letöltések Vörös óriások és fehér törpék TXT, letöltések Vörös óriások és fehér törpék RTF, Online Vörös óriások és fehér törpék FB2 , e-könyvet Vörös óriások és fehér törpék letöltések TXT, ingyenes Vörös óriások és fehér törpék letöltések könyvet, e-könyvet Vörös óriások és fehér törpék download MOBI, letöltések Vörös óriások és fehér törpék IPad, olvas Vörös óriások és fehér törpék MOBI, olvas Vörös óriások és fehér törpék DOC, ingyenes Vörös óriások és fehér törpék AWZ, Download e-könyvet Vörös óriások és fehér törpék iPad , ingyenes Vörös óriások és fehér törpék DJVU, Download Vörös óriások és fehér törpék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vörös óriások és fehér törpék DVD, olvas Vörös óriások és fehér törpék TXT, Book Vörös óriások és fehér törpék letöltések DJVU, Vörös óriások és fehér törpék letöltések könyvet ingyenes, Vörös óriások és fehér törpék letöltések könyvet pdf ingyenes, Vörös óriások és fehér törpék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vörös óriások és fehér törpék pdf ingyenes, Vörös óriások és fehér törpék letöltések könyvet epub ingyenes, Vörös óriások és fehér törpék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply