Volt egyszer egy színház

Léner Péter - Volt egyszer egy színház

A József Attila Színház történetének, drámájának, szerethetőségének jelképe maga az épület: művelődési ház, amelyet a színház indulásakor csak jóindulattal lehetett színháznak mondani. Nem szép, nem előkelő, nem korszerű. De a miénk. Többször átalakították, fejlesztették jól, rosszul, de mindenképpen eredményesen. A közönség szerette. Budapest életének elfogadott része, tere lett. A taxisofőrök a cím bemondása nélkül is tudták, hol van. Ám a ház kezdett leépülni. A színház nem adta föl, a működőképesség fenntartása volt a feladat. Mindig annyira sikerült, amennyi pénzt adtak. Kisebb-nagyobb munkálatok segítettek, de nem pótolták a rekonstrukció szükségességét. A színház 55 évig harcolt az életéért.

Ezekkel a sorokkal vezeti be könyvét Léner Péter, aki húsz éven át volt a József Attila Színház igazgatója. Személyes hangvételű, számos fotóval illusztrált, egyes szám első személyben írt munkája memoár, egy színház történetének múlt idejű krónikája. Sikerekről, kudarcokról, emlékezetes előadásokról, és mindenekelőtt azokról a munkatársakról, színészekről, rendezőkről, szerzőkről, színházi szakemberekről szól, akik mindezt megteremtették, és évtizedeken keresztül működtették. Bevallottan elfogult könyv: a színház, a kollégák, az ügy iránti, életre szóló vonzalmát a szerző egy pillanatra sem rejti véka alá.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Volt egyszer egy színház ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Volt egyszer egy színház ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  164
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789631361360
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235326 / 1090016  TAGS:
  Online Volt egyszer egy színház ebook, könyvet Volt egyszer egy színház FB2, Download Volt egyszer egy színház PDF , Download Volt egyszer egy színház MOBI, Online Volt egyszer egy színház könyvet, ingyenes letöltések Volt egyszer egy színház IPhone, Online könyvet Volt egyszer egy színház PDF, ingyenes Volt egyszer egy színház DJVU, ingyenes letöltések Volt egyszer egy színház TXT, letöltések Volt egyszer egy színház RTF, Online Volt egyszer egy színház FB2 , e-könyvet Volt egyszer egy színház letöltések TXT, ingyenes Volt egyszer egy színház letöltések könyvet, e-könyvet Volt egyszer egy színház download MOBI, letöltések Volt egyszer egy színház IPad, olvas Volt egyszer egy színház MOBI, olvas Volt egyszer egy színház DOC, ingyenes Volt egyszer egy színház AWZ, Download e-könyvet Volt egyszer egy színház iPad , ingyenes Volt egyszer egy színház DJVU, Download Volt egyszer egy színház e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Volt egyszer egy színház DVD, olvas Volt egyszer egy színház TXT, Book Volt egyszer egy színház letöltések DJVU, Volt egyszer egy színház letöltések könyvet ingyenes, Volt egyszer egy színház letöltések könyvet pdf ingyenes, Volt egyszer egy színház pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Volt egyszer egy színház pdf ingyenes, Volt egyszer egy színház letöltések könyvet epub ingyenes, Volt egyszer egy színház ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply