Vizuális megismerés és kommunikáció

Antik Sándor - Vizuális megismerés és kommunikáció

A jegyzet öt részre struktúrálódik: az 1. rész bevezeti az olvasót a képek világába, a 2. felöleli a vizuális kommunikáció struktúrájának és jelrendszerének, a képi közlés sajátosságainak és a képjelek tipológiájának témaköreit, a 3. rész azt a gondolatot boncolgatja, hogy a a képi kommunikáció feltételez bizonyos nyelvi ismeretet és tapasztalatot. A 4. rész tárgyalja a vizuális médiumok anyaghordozóinak és technikai hatásmechanizmusoknak a szerepét a vizuális üzenetmegformálásában, az 5. pedig több neves művész és elméleti szakember tanulmányán keresztül ismerteti a művészeti oktatás és a vizuális nevelés aktuális problémáit.

Dr. Antik Sándor egyetemi docens a nagyváradi PKE Képzőművészet és Reklámgrafika tanszékén. Szakterülete: vizuális művészet, ezen belül vizuális kommunikáció, a vizuális médiumok technikatörténete, multimédia. Előadásokat és gyakorlatokat vezet a Vizuális kommunikáció, Multimédia, Médiatörténet, Perspektíva-geometrikus ábrázolás, Művészeti anatómia szaktárgyakból.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  318 gr
  ISBN:
  9786068145037
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2386948 / 1111464  TAGS:
  Online Vizuális megismerés és kommunikáció ebook, könyvet Vizuális megismerés és kommunikáció FB2, Download Vizuális megismerés és kommunikáció PDF , Download Vizuális megismerés és kommunikáció MOBI, Online Vizuális megismerés és kommunikáció könyvet, ingyenes letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció IPhone, Online könyvet Vizuális megismerés és kommunikáció PDF, ingyenes Vizuális megismerés és kommunikáció DJVU, ingyenes letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció TXT, letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció RTF, Online Vizuális megismerés és kommunikáció FB2 , e-könyvet Vizuális megismerés és kommunikáció letöltések TXT, ingyenes Vizuális megismerés és kommunikáció letöltések könyvet, e-könyvet Vizuális megismerés és kommunikáció download MOBI, letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció IPad, olvas Vizuális megismerés és kommunikáció MOBI, olvas Vizuális megismerés és kommunikáció DOC, ingyenes Vizuális megismerés és kommunikáció AWZ, Download e-könyvet Vizuális megismerés és kommunikáció iPad , ingyenes Vizuális megismerés és kommunikáció DJVU, Download Vizuális megismerés és kommunikáció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vizuális megismerés és kommunikáció DVD, olvas Vizuális megismerés és kommunikáció TXT, Book Vizuális megismerés és kommunikáció letöltések DJVU, Vizuális megismerés és kommunikáció letöltések könyvet ingyenes, Vizuális megismerés és kommunikáció letöltések könyvet pdf ingyenes, Vizuális megismerés és kommunikáció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vizuális megismerés és kommunikáció pdf ingyenes, Vizuális megismerés és kommunikáció letöltések könyvet epub ingyenes, Vizuális megismerés és kommunikáció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply