Vízkultúra


“A vízkultúra vagy idegen kifejezéssel hidrokultúra egyáltalán nem új felfedezés, mégis, sok növénykedvelő előtt a növények talaj nélküli nevelése teljesen ismeretlen. Aki először találkozik vele, és kedvet kap a vízkultúra művelésére, egyszerre seregnyi kérdéssel találja magát szemben: hogyan kell öntözni? A vízkultúrában nevelt növények kevesebb fényt igényelnek, mint a talajban tartott társaik? Milyen tápoldatot igényelnek a vízkultúrás növények? Ahhoz, hogy a vízkultúrával való első találkozásból tartós barátság fejlődjön ki, bizonyos alapvető szakmai ismeretekre feltétlenül szükség van. Ennek a könyvnek egyik célja ezen ismeretek rövid és érthető összefoglalása, hogy a vízkultúrás munkánk eredményes legyen. A kezdők hasznos útmutatást találnak a növények megfelelő elhelyezéséhez – ami egyik feltétele a növények szép fejlődésének. A vízkultúrás termesztés ‘öreg rókái’ számára is adódhatnak olyan kérdések, amelyekre a válasz nem is olyan egyszerű. Pl. Mi az a fehér lerakódás az agyaggranulátum felszínén? Mely növényeket nem szabad levélfényesítő spray-vel kezelni? Milyen tápsót kell használnunk lágy víz esetén? Sok hasonló kérdés nem a vízkultúra megvásárlása vagy berendezése idején, hanem csak jóval később merül fel, a növény helyének kiválasztásakor vagy gondozásakor. Ilyen esetben jelent segítséget egy kézikönyv, amelyből választ kapunk kérdéseinkre.”Renate MüllerA Könyv Magyarul!


Letöltések Vízkultúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vízkultúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Cser Kiadó
  Number of Pages:
  128
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  0349001441390
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  SL#2104126904  TAGS:
  Online Vízkultúra ebook, könyvet Vízkultúra FB2, Download Vízkultúra PDF , Download Vízkultúra MOBI, Online Vízkultúra könyvet, ingyenes letöltések Vízkultúra IPhone, Online könyvet Vízkultúra PDF, ingyenes Vízkultúra DJVU, ingyenes letöltések Vízkultúra TXT, letöltések Vízkultúra RTF, Online Vízkultúra FB2 , e-könyvet Vízkultúra letöltések TXT, ingyenes Vízkultúra letöltések könyvet, e-könyvet Vízkultúra download MOBI, letöltések Vízkultúra IPad, olvas Vízkultúra MOBI, olvas Vízkultúra DOC, ingyenes Vízkultúra AWZ, Download e-könyvet Vízkultúra iPad , ingyenes Vízkultúra DJVU, Download Vízkultúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vízkultúra DVD, olvas Vízkultúra TXT, Book Vízkultúra letöltések DJVU, Vízkultúra letöltések könyvet ingyenes, Vízkultúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Vízkultúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vízkultúra pdf ingyenes, Vízkultúra letöltések könyvet epub ingyenes, Vízkultúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply