Vízköpők ura


A tűz és alkímia istene, Sirrion által létrehozott legendás, hihetetlen erejű tárgy, a Tűzrózsa az ogre titánokhoz került. A titánok vezére, Safrag nem csupán a saját faját, de Krynn egész világát át akarja formálni a Rózsa mágiájával, ám a trónjától megfosztott, halottnak hit nagykán, Golgren bármire képes annak érdekében, hogy ezt megakadályozza.
Miközben a Safrag elleni harcát vívja, Golgren kénytelen szembesülni a ténnyel: a titánok, az ogrék, de még ő maga is csupán báb egy olyan mutatványos, egy olyan bábjátékos kezében, aki évszázadok óta azt tervezgeti, hogy a Tűzrózsa segítségével feltámasztja és megszerzi a magának a nemesogrék hajdani birodalmát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vízköpők ura ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vízköpők ura ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  206 gr
  ISBN:
  9789633950289
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497248 / 1114797
  Series:


  TAGS:
  Online Vízköpők ura ebook, könyvet Vízköpők ura FB2, Download Vízköpők ura PDF , Download Vízköpők ura MOBI, Online Vízköpők ura könyvet, ingyenes letöltések Vízköpők ura IPhone, Online könyvet Vízköpők ura PDF, ingyenes Vízköpők ura DJVU, ingyenes letöltések Vízköpők ura TXT, letöltések Vízköpők ura RTF, Online Vízköpők ura FB2 , e-könyvet Vízköpők ura letöltések TXT, ingyenes Vízköpők ura letöltések könyvet, e-könyvet Vízköpők ura download MOBI, letöltések Vízköpők ura IPad, olvas Vízköpők ura MOBI, olvas Vízköpők ura DOC, ingyenes Vízköpők ura AWZ, Download e-könyvet Vízköpők ura iPad , ingyenes Vízköpők ura DJVU, Download Vízköpők ura e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vízköpők ura DVD, olvas Vízköpők ura TXT, Book Vízköpők ura letöltések DJVU, Vízköpők ura letöltések könyvet ingyenes, Vízköpők ura letöltések könyvet pdf ingyenes, Vízköpők ura pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vízköpők ura pdf ingyenes, Vízköpők ura letöltések könyvet epub ingyenes, Vízköpők ura ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply