Vízifűrészek a Kárpát-medencében


A Romanika kiadó Vízimalmok a Kárpát-medencében címmel, 2012-ben jelentette meg azt a könyvet, amelyben a Szerző, Kovács József mintegy 1400 település vízimalmainak adatait ismerteti, több mint 400 – a nagy terjedelem miatt, sajnos csak fekete-fehérben közölt – illusztációval (vázlatrajzokkal, régi metszetekkel, archív és új felvételekkel). A vízimalmok egy részénél valaha működött, illetve ma is fennálló vízifűrészekre vonatkozó ismereteket tartalmazza a jelen kötet, amelybe a fényképek – a kisebb terjedelem miatt – ezúttal színesben kerülhettek. E két könyv önálló témákat dolgoz fel, mégis szervesen összetartozik. Jelen kiadvány látványosabb, az előző viszont értelemszerűen sokkal több adatot foglal magában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  72
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  322 gr
  ISBN:
  9786155037115
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466053 / 1095248  TAGS:
  Online Vízifűrészek a Kárpát-medencében ebook, könyvet Vízifűrészek a Kárpát-medencében FB2, Download Vízifűrészek a Kárpát-medencében PDF , Download Vízifűrészek a Kárpát-medencében MOBI, Online Vízifűrészek a Kárpát-medencében könyvet, ingyenes letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében IPhone, Online könyvet Vízifűrészek a Kárpát-medencében PDF, ingyenes Vízifűrészek a Kárpát-medencében DJVU, ingyenes letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében TXT, letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében RTF, Online Vízifűrészek a Kárpát-medencében FB2 , e-könyvet Vízifűrészek a Kárpát-medencében letöltések TXT, ingyenes Vízifűrészek a Kárpát-medencében letöltések könyvet, e-könyvet Vízifűrészek a Kárpát-medencében download MOBI, letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében IPad, olvas Vízifűrészek a Kárpát-medencében MOBI, olvas Vízifűrészek a Kárpát-medencében DOC, ingyenes Vízifűrészek a Kárpát-medencében AWZ, Download e-könyvet Vízifűrészek a Kárpát-medencében iPad , ingyenes Vízifűrészek a Kárpát-medencében DJVU, Download Vízifűrészek a Kárpát-medencében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vízifűrészek a Kárpát-medencében DVD, olvas Vízifűrészek a Kárpát-medencében TXT, Book Vízifűrészek a Kárpát-medencében letöltések DJVU, Vízifűrészek a Kárpát-medencében letöltések könyvet ingyenes, Vízifűrészek a Kárpát-medencében letöltések könyvet pdf ingyenes, Vízifűrészek a Kárpát-medencében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vízifűrészek a Kárpát-medencében pdf ingyenes, Vízifűrészek a Kárpát-medencében letöltések könyvet epub ingyenes, Vízifűrészek a Kárpát-medencében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply