Viszontlátásra odafönt

Lemaître Pierre - Viszontlátásra odafönt

Pierre Lemaitre hazájában először krimi íróként vált ismertté, majd első ,,komoly" regénye a Viszontlátásra odafönt megjelenése után szinte azonnal a sikerlisták élére került A hat legfontosabb francia irodalmi díj zsűrije felvette a jutalmazásra méltók válogatott listájára, és végül a legrangosabbat kapta meg, a Goncourt-t.

Párizs, az első világháború után. Tombol a korrupció az országban, a törtetők kora jött el, és az állam, miközben nagy csinnadrattával ünnepli a hősi halottakat, a legkevésbé sem törődik a megnyomorított túlélőkkel. Egy mindenre, még gyilkosságra is képes szépfiú, Pradelle százados megkezdi szédítő pályafutását, két majdnem-áldozata pedig, a zseniális Édouard és sorstársa, Albert elképesztő szélhámosságot eszel ki. Művük, a Hazafias Emlékezet ,,projekt" egyszerre szellemes és kockázatos.
A tét egymillió frank. És az életük. A Viszontlátása odafönt nemcsak lebilincselő, fordulatos krimi, hanem Balzac, Victor Hugo, Maupassant világát felidéző nagyregény, méltán váltott ki lelkesedést mind a közönség, mind a kritikusok körében. Hónapokig vezette a sikerlistákat, és megkapta a legrangosabb francia irodalmi elismerést, a Goncourt-díjat. A könyv alapján, azonos címmel Albert Dupontel rendezett filmet, amelyet a magyar mozik 2018 tavaszán mutatnak be.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Viszontlátásra odafönt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Viszontlátásra odafönt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  520
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789633554166
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709827 / 1171235
  Translator:


  TAGS:
  Online Viszontlátásra odafönt ebook, könyvet Viszontlátásra odafönt FB2, Download Viszontlátásra odafönt PDF , Download Viszontlátásra odafönt MOBI, Online Viszontlátásra odafönt könyvet, ingyenes letöltések Viszontlátásra odafönt IPhone, Online könyvet Viszontlátásra odafönt PDF, ingyenes Viszontlátásra odafönt DJVU, ingyenes letöltések Viszontlátásra odafönt TXT, letöltések Viszontlátásra odafönt RTF, Online Viszontlátásra odafönt FB2 , e-könyvet Viszontlátásra odafönt letöltések TXT, ingyenes Viszontlátásra odafönt letöltések könyvet, e-könyvet Viszontlátásra odafönt download MOBI, letöltések Viszontlátásra odafönt IPad, olvas Viszontlátásra odafönt MOBI, olvas Viszontlátásra odafönt DOC, ingyenes Viszontlátásra odafönt AWZ, Download e-könyvet Viszontlátásra odafönt iPad , ingyenes Viszontlátásra odafönt DJVU, Download Viszontlátásra odafönt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Viszontlátásra odafönt DVD, olvas Viszontlátásra odafönt TXT, Book Viszontlátásra odafönt letöltések DJVU, Viszontlátásra odafönt letöltések könyvet ingyenes, Viszontlátásra odafönt letöltések könyvet pdf ingyenes, Viszontlátásra odafönt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Viszontlátásra odafönt pdf ingyenes, Viszontlátásra odafönt letöltések könyvet epub ingyenes, Viszontlátásra odafönt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply