Villámtól sújtva

Jennifer Bosworth - Villámtól sújtva

Mia Price villámfüggő. Számos villámcsapást túlélt már, de folyamatos vágyával, hogy részesedjen a vihar energiájából, veszélybe sodorja önmagát, és a körülötte élőket.
Los Angeles azon ritka helyek egyike, ahol Mia biztonságban érezheti magát függőségétől, hiszen csak elvétve csap villám a városra. De amikor a várost lerombolja egy földrengés, Mia mennyországa egy csapásra a veszélyek és a káosz aknamezejévé változik. A hajdani tengerparton áthatolhatatlan sátortáborok nőnek. Az összeomlott belváros senkiföldje lesz, ahol éjszakánként egy kószáló buli hol az egyik, hol a másik elhagyatott épületet bérli ki magának. A bulizókat egy megmagyarázhatatlan erő vonzza pusztulás színhelyére. A katasztrófa után megerősödik két szekta, melyek szemben állnak egymással. De mindkét szekta végítéletről szóló próféciájában Mia Price játssza a főszerepet. Biztosak benne, hogy Mia Price kapcsolatban áll a földrengést kiváltó elektromos viharral, és a közeledő, sokkal pusztítóbb égszakadással-földindulással.
Mia Price szeretne megbízni a titokzatos és vonzó Jeremyben, amikor az megígéri, hogy vigyáz rá, de attól tart, a srác nem az, akinek mondja magát. A szenvedély és az energia, ami egymáshoz vonzza őket, a végüket jelentheti. Amikor eljön a végzetes vihar, Miának mindent kockára kell tennie. Szörnyű erejét szabadon engedi, hogy megmentse szeretteit, vagy elveszítsem mindent.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Villámtól sújtva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Villámtól sújtva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789633733462
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237792 / 1092298
  Series:


  TAGS:
  Online Villámtól sújtva ebook, könyvet Villámtól sújtva FB2, Download Villámtól sújtva PDF , Download Villámtól sújtva MOBI, Online Villámtól sújtva könyvet, ingyenes letöltések Villámtól sújtva IPhone, Online könyvet Villámtól sújtva PDF, ingyenes Villámtól sújtva DJVU, ingyenes letöltések Villámtól sújtva TXT, letöltések Villámtól sújtva RTF, Online Villámtól sújtva FB2 , e-könyvet Villámtól sújtva letöltések TXT, ingyenes Villámtól sújtva letöltések könyvet, e-könyvet Villámtól sújtva download MOBI, letöltések Villámtól sújtva IPad, olvas Villámtól sújtva MOBI, olvas Villámtól sújtva DOC, ingyenes Villámtól sújtva AWZ, Download e-könyvet Villámtól sújtva iPad , ingyenes Villámtól sújtva DJVU, Download Villámtól sújtva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Villámtól sújtva DVD, olvas Villámtól sújtva TXT, Book Villámtól sújtva letöltések DJVU, Villámtól sújtva letöltések könyvet ingyenes, Villámtól sújtva letöltések könyvet pdf ingyenes, Villámtól sújtva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Villámtól sújtva pdf ingyenes, Villámtól sújtva letöltések könyvet epub ingyenes, Villámtól sújtva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply