Világtalan világosság


Milyen lehet a napfény, a csillagok vagy a piros szín, ha becsukod a szemed? Bizsergő, szúrós, meleg? A vakok és gyengénlátók számára a rebbenő kéz vagy a hideg csönd nem költői szókép, hanem érzéki valóság. A kötet verseinek ihletője is maga az élet, egy kolozsvári líceum lakóinak hétköznapjai. Ingrid, Istvánka, Szilárd, Ábel és Norbi vágyai, örömei nem különböznek másokétól, csak talán pontosabban érzik és értik őket. A nemlátók a könyvhöz mellékelt cédén hallgathatják meg a költeményeket, az érzékeny, finom és míves rajzokban a látók gyönyörködhetnek. A CD-melléklet közreműködői: Előadók: Ráckevei Anna; Hermann Lilla; Jóga Diána; Kiss Bernadett ;Pekár Adrienn; Straub Norbert.A Könyv Magyarul!


Letöltések Világtalan világosság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világtalan világosság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  46
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789631188622
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214808 / 1070493  TAGS:
  Online Világtalan világosság ebook, könyvet Világtalan világosság FB2, Download Világtalan világosság PDF , Download Világtalan világosság MOBI, Online Világtalan világosság könyvet, ingyenes letöltések Világtalan világosság IPhone, Online könyvet Világtalan világosság PDF, ingyenes Világtalan világosság DJVU, ingyenes letöltések Világtalan világosság TXT, letöltések Világtalan világosság RTF, Online Világtalan világosság FB2 , e-könyvet Világtalan világosság letöltések TXT, ingyenes Világtalan világosság letöltések könyvet, e-könyvet Világtalan világosság download MOBI, letöltések Világtalan világosság IPad, olvas Világtalan világosság MOBI, olvas Világtalan világosság DOC, ingyenes Világtalan világosság AWZ, Download e-könyvet Világtalan világosság iPad , ingyenes Világtalan világosság DJVU, Download Világtalan világosság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világtalan világosság DVD, olvas Világtalan világosság TXT, Book Világtalan világosság letöltések DJVU, Világtalan világosság letöltések könyvet ingyenes, Világtalan világosság letöltések könyvet pdf ingyenes, Világtalan világosság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világtalan világosság pdf ingyenes, Világtalan világosság letöltések könyvet epub ingyenes, Világtalan világosság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply