Világjáték

Lukácsy András - Világjáték

Miért világjáték?
Ez, kérem szépen, önéletrajz – az alcímnek van igaza. A furcsa címből a második tagon van a hangsúly: életemet át- meg átszőtte a játék, éspedig nemcsak gyerekkoromban és kisebb dolgokban.1948-ban tettem érettségi vizsgát, a kopasz diktátor uralma alatt kellett valamerre betájolnom magam. Polgárgyerekként ez nem volt egyszerű, korosztályom sorsa is bizonyítja ezt. Ebben a korszakban az értelmiségi ifjúság nagy része játszott: pótcselekvésként, természetes reakcióként tréfákat gyártott, morbid ugratásokat eszelt ki és szellemi vetélkedésekkel múlatta idejét. Hát én magam mihez kezdjek ebben a helyzetben? Egy okos amerikai, Upton Sinclair adta a megerősítő feleletet regényében, amely hasonló szituációt ábrázol. Fogd fel játéknak és tartsd be szabályokat!A Könyv Magyarul!


Letöltések Világjáték ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világjáték ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  558 gr
  ISBN:
  9789631364781
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2711901 / 1172678  TAGS:
  Online Világjáték ebook, könyvet Világjáték FB2, Download Világjáték PDF , Download Világjáték MOBI, Online Világjáték könyvet, ingyenes letöltések Világjáték IPhone, Online könyvet Világjáték PDF, ingyenes Világjáték DJVU, ingyenes letöltések Világjáték TXT, letöltések Világjáték RTF, Online Világjáték FB2 , e-könyvet Világjáték letöltések TXT, ingyenes Világjáték letöltések könyvet, e-könyvet Világjáték download MOBI, letöltések Világjáték IPad, olvas Világjáték MOBI, olvas Világjáték DOC, ingyenes Világjáték AWZ, Download e-könyvet Világjáték iPad , ingyenes Világjáték DJVU, Download Világjáték e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világjáték DVD, olvas Világjáték TXT, Book Világjáték letöltések DJVU, Világjáték letöltések könyvet ingyenes, Világjáték letöltések könyvet pdf ingyenes, Világjáték pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világjáték pdf ingyenes, Világjáték letöltések könyvet epub ingyenes, Világjáték ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply