Világirodalom


A 21. századi enciklopédia legújabb kötete világirodalomi kalauz a tanulni és művelődni vágyóknak, akik a középiskolában szerzett vagy középszintű tudásukat kívánják gazdagítani. Összeállításakor elsősorban a középfokú ismeretanyagot és a felsőfokú felvételi követelményeket igyekeztünk figyelembe venni, hasonlóan a kötet közvetlen elődjének számító Magyar irodalomjellegéhez.
Kötetünknek nincs egységes és kizárólagos irodalomszemlélete, hiszen szerzőink, akik a maguk tudományterületének kiváló képviselői, módszereikkel és stílusukkal különféle iskolákat, műhelyeket képviselnek. Abban azonban egyetértés van minden szerzőnk között, hogy e munkával is segíteni kívánják a magyar európaiak és európai magyarok “kiművelését”.
A Kádár-rendszer átlagemberének soha be nem teljesülő vágya volt az “általános műveltség” megszerzése. Dicséretes törekvés. Kár, hogy soha senki nem tudta pontosan megmondani, mi is az az “általános műveltség”. Ma új korban élünk, más a szóhasználatunk, és a megszerzendő műveltség szerkezete, tartalma is alapjaiban megváltozott. Új évezredet írunk, és ezen évezred új ismereteket kínál: az információs társadalom tudásanyagát. Sorozatunk a 21. század emberét kívánja hozzásegíteni ahhoz, hogy egy-egy “műveltségi területről” a lehető legteljelsebb információi legyenek – korszerű szemléletet, naprakész tudást, és a legújabb tudományos eredményekbe való bepillantást igérjük Olvasóinknak. Azzal a nem titkolt reménnyel, hogy ha “általános műveltséget” nem is szerezhet, de megalapozott ismerete lesz az új világ új kultúrájáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Világirodalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világirodalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  488
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  770 gr
  ISBN:
  9639252859
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2123934 / 1021628  TAGS:
  Online Világirodalom ebook, könyvet Világirodalom FB2, Download Világirodalom PDF , Download Világirodalom MOBI, Online Világirodalom könyvet, ingyenes letöltések Világirodalom IPhone, Online könyvet Világirodalom PDF, ingyenes Világirodalom DJVU, ingyenes letöltések Világirodalom TXT, letöltések Világirodalom RTF, Online Világirodalom FB2 , e-könyvet Világirodalom letöltések TXT, ingyenes Világirodalom letöltések könyvet, e-könyvet Világirodalom download MOBI, letöltések Világirodalom IPad, olvas Világirodalom MOBI, olvas Világirodalom DOC, ingyenes Világirodalom AWZ, Download e-könyvet Világirodalom iPad , ingyenes Világirodalom DJVU, Download Világirodalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világirodalom DVD, olvas Világirodalom TXT, Book Világirodalom letöltések DJVU, Világirodalom letöltések könyvet ingyenes, Világirodalom letöltések könyvet pdf ingyenes, Világirodalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világirodalom pdf ingyenes, Világirodalom letöltések könyvet epub ingyenes, Világirodalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply