Világ és nyelv szenvedéllyel


A Világ és nyelv szenvedéllyel című kötet Gecső Tamás nyelvész és tanár 60. születésnapjára készült. A cím arra a kíváncsisággal és elkötelezettséggel teli hozzáállásra utal, amellyel az ünnepelt a világ minden új jelensége és a tudomány friss eredményei felé fordul.

A könyv elején a köszöntők és Gecső Tamás szakmai életútja mellett helyet kapott egy vele készült mélyinterjú, valamint a tanár úr munkásságáról a volt és a jelenlegi hallgatói által megfogalmazott meleg hangú vélemények. A gyűjtemény további részében 42 szerzőtől összesen 36 írás olvasható, kollégák és tanítványok ekképp köszönik meg az ünnepeltnek a közös gondolkodást, az inspirációt és azt, hogy ha bármikor segítségre szorultak, mindig számíthattak rá.

A hét nagyobb fejezetbe rendezett tanulmányok jó része interkulturális megközelítéssel született, és olyan témaköröket érintenek, mint a jelnyelv, a gendernyelvészet, a kétnyelvűség, a beszédtanítás vagy az eszperantó nyelv. A kötet írásai mind egy széles látókörű tanár, egy hűséges és vibráló alkotó szellemiségét dicsérik, és adják tovább a következő nemzedékeknek.

Segédkönyvek a nyelvészet tanulmányozásához sorozat 174. tagja
A Könyv Magyarul!


Letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789639902138
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2638309 / 1149831
  Series:


  TAGS:
  Online Világ és nyelv szenvedéllyel ebook, könyvet Világ és nyelv szenvedéllyel FB2, Download Világ és nyelv szenvedéllyel PDF , Download Világ és nyelv szenvedéllyel MOBI, Online Világ és nyelv szenvedéllyel könyvet, ingyenes letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel IPhone, Online könyvet Világ és nyelv szenvedéllyel PDF, ingyenes Világ és nyelv szenvedéllyel DJVU, ingyenes letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel TXT, letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel RTF, Online Világ és nyelv szenvedéllyel FB2 , e-könyvet Világ és nyelv szenvedéllyel letöltések TXT, ingyenes Világ és nyelv szenvedéllyel letöltések könyvet, e-könyvet Világ és nyelv szenvedéllyel download MOBI, letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel IPad, olvas Világ és nyelv szenvedéllyel MOBI, olvas Világ és nyelv szenvedéllyel DOC, ingyenes Világ és nyelv szenvedéllyel AWZ, Download e-könyvet Világ és nyelv szenvedéllyel iPad , ingyenes Világ és nyelv szenvedéllyel DJVU, Download Világ és nyelv szenvedéllyel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világ és nyelv szenvedéllyel DVD, olvas Világ és nyelv szenvedéllyel TXT, Book Világ és nyelv szenvedéllyel letöltések DJVU, Világ és nyelv szenvedéllyel letöltések könyvet ingyenes, Világ és nyelv szenvedéllyel letöltések könyvet pdf ingyenes, Világ és nyelv szenvedéllyel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világ és nyelv szenvedéllyel pdf ingyenes, Világ és nyelv szenvedéllyel letöltések könyvet epub ingyenes, Világ és nyelv szenvedéllyel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply