Vihartáncos


Ennek a fantasy- sorozatnak az első része egy felejthetetlen hősnőt és egy lenyűgöző, disztopikus steampunk világot mutat be, feudális japán környezetbe ültetve.
HALDOKLÓ FÖLD
A Shima Birodalom a környezeti összeomlás szélén táncol; a szigeten élő nemzet régebben gazdag hagyományokkal és mondákkal rendelkezett, mára azonban lakóit megtizedelték a Lótusz Céh ipari fejlesztései és a gépek imádata. Az ég vörös, mint a vér, földje haldoklik a szennyező mérgektől, a hatalmas szellemállatok pedig, melyek régebben a vadonjaiban kóboroltak, örökre eltűntek.
A LEHETETLEN FELKUTATÁSA
A Shima Birodalom udvari vadászai megbízást kapnak a sóguntól, hogy kapják el a vihartigrist mennydörgéstigrist egy mondabeli félig sas, félig tigris teremtményt, mely félig sas, félig tigris. De minden bolond tudja, hogy ezek a vadállatok már több mint egy évszázada kihaltak, mégis, ha üres kézzel térnek haza, a sógun halállal bünteti őket.
TITKOLT ADOTTSÁG
Yukiko a Róka klán gyermeke, aki olyan adottsággal rendelkezik, amiért – ha kiderül -, a Lótusz Céh kivégzi. A lány elkíséri apját a vadászatra, melynek során égi hajójuk lezuhan, és a fiatal lány Shima utolsó, fenn megmaradt vadonjában találja magát, ahol a társa csupán egy dühös, röpképtelenné tett vihartigris mennydörgéstigris lesz. Bár a lány hallja a gondolatait, és megmentette az életét, csak abban lehet biztos, hogy az állat inkább látná holtan, minthogy segítsen neki.

Ám végül rettenthetetlen barátság szövődik köztük, és kihívják maguk ellen a birodalom hatalmasságainak haragját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vihartáncos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vihartáncos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  494
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  9789633735831
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2465404 / 1094761
  Series:


  TAGS:
  Online Vihartáncos ebook, könyvet Vihartáncos FB2, Download Vihartáncos PDF , Download Vihartáncos MOBI, Online Vihartáncos könyvet, ingyenes letöltések Vihartáncos IPhone, Online könyvet Vihartáncos PDF, ingyenes Vihartáncos DJVU, ingyenes letöltések Vihartáncos TXT, letöltések Vihartáncos RTF, Online Vihartáncos FB2 , e-könyvet Vihartáncos letöltések TXT, ingyenes Vihartáncos letöltések könyvet, e-könyvet Vihartáncos download MOBI, letöltések Vihartáncos IPad, olvas Vihartáncos MOBI, olvas Vihartáncos DOC, ingyenes Vihartáncos AWZ, Download e-könyvet Vihartáncos iPad , ingyenes Vihartáncos DJVU, Download Vihartáncos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vihartáncos DVD, olvas Vihartáncos TXT, Book Vihartáncos letöltések DJVU, Vihartáncos letöltések könyvet ingyenes, Vihartáncos letöltések könyvet pdf ingyenes, Vihartáncos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vihartáncos pdf ingyenes, Vihartáncos letöltések könyvet epub ingyenes, Vihartáncos ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply