Vigyázat, csalók!

Vágó István - Vigyázat, csalók!

Vágó István észérveket és szarkasztikus humorát segítségül híva cáfolja napjaink kuruzslóinak és szemfényvesztőinek állításait és kérdőjelezi meg segítő szándékuk" hasznát és hitelességét. Rávilágít hiszékenységünk veszélyeire, miközben az örök szkeptikus eszközeivel minket is felvértez, hogy e könyv elolvasása után képessé váljunk megvédeni magunkat azokkal szemben, akik örömest hasznot húznának gyengéinkből. Az ismert és elismert tévés személyiség tudása, tapasztalata és humora mindnyájunk épülésére válik – félniük pedig csakis azoknak kell, akik pontosan tudják, hogy van mitől…

,,A szkeptikus nem fogad el semmit ténynek, amíg azt a XXI. századra kialakult szemlélet szerint nem igazolták. Ez a gyakorlat hozta létre korunk megannyi szenzációs találmányát és felfedezését, melyek létezésének vannak bizonyítékai: működik a mobil, a számítógép, az űrutazás, az egyre hatékonyabb gyógyszerek. Hogy ezek a gyógyszerek nem tökéletesek? Hát persze, minden gyógyszernél van jobb, hatásosabb, kevesebb mellékhatást. Épp ezért nem áll meg a tudomány fejlődése – és ezért nincsenek (és sosem lesznek! végső válaszok az élet alapvető kérdéseire. Tőlem se várjanak ilyeneket… De egy magamfajta szkeptikusnak, ha van célja, csak az lehet, hogy az embereket rávegye: ne hagyják magukat becsapni, tegyenek fel minél többször kérdéseket, kételkedjenek mindabban, amivel mások meglepik őket. Járjanak a végére, mielőtt sok pénzt költenek a csodaszerre vagy a csodát kínáló emberre."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vigyázat, csalók! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vigyázat, csalók! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.6 x 20.6 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  214
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789633100653
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Vigyázat, csalók! ebook, könyvet Vigyázat, csalók! FB2, Download Vigyázat, csalók! PDF , Download Vigyázat, csalók! MOBI, Online Vigyázat, csalók! könyvet, ingyenes letöltések Vigyázat, csalók! IPhone, Online könyvet Vigyázat, csalók! PDF, ingyenes Vigyázat, csalók! DJVU, ingyenes letöltések Vigyázat, csalók! TXT, letöltések Vigyázat, csalók! RTF, Online Vigyázat, csalók! FB2 , e-könyvet Vigyázat, csalók! letöltések TXT, ingyenes Vigyázat, csalók! letöltések könyvet, e-könyvet Vigyázat, csalók! download MOBI, letöltések Vigyázat, csalók! IPad, olvas Vigyázat, csalók! MOBI, olvas Vigyázat, csalók! DOC, ingyenes Vigyázat, csalók! AWZ, Download e-könyvet Vigyázat, csalók! iPad , ingyenes Vigyázat, csalók! DJVU, Download Vigyázat, csalók! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vigyázat, csalók! DVD, olvas Vigyázat, csalók! TXT, Book Vigyázat, csalók! letöltések DJVU, Vigyázat, csalók! letöltések könyvet ingyenes, Vigyázat, csalók! letöltések könyvet pdf ingyenes, Vigyázat, csalók! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vigyázat, csalók! pdf ingyenes, Vigyázat, csalók! letöltések könyvet epub ingyenes, Vigyázat, csalók! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply