Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal


z utóbbi néhány évben a digitális készülékek nagymértékű térnyerése figyelhető meg a videozás területén. Egyre-másra jelennek meg e témában egyszerűbb és kicsit nehezebben kezelhető alkalmazások. A videoszerkesztő programok zászlóshajója kétségtelenül az Adobe cég Premiere nevű programja. Ez a könyv meglehetősen nehéz feladatra vállalkozott, ugyanis megpróbál egyidejűleg három Premiere változatot is megismertetni Olvasóival. A Premiere Pro és annak a legújabb 1.5 változatát részletesen. Alapvetően a Windows XP operációs rendszer alatt futó Premiere Pro programot tanulja meg az Olvasó, ahol azonban a Premiere Pro 1.5 többet tud elődjénél, rögtön megemlítődik a különbség. Már úgy tűnt, hogy a könyv szerkesztése lezárul, mikor megjelent az említett programoknak egy rokona, a Premiere Elements, amit szlogen szerint a fejlesztők az “otthoni amatőr” közönségnek szántak. Ennek a programnak a legalapvetőbb tulajdonságait egy külön fejezetben mutatjuk be. Ne gondolják, hogy az Elements a Pro változat egy lebutított változata. A Premiere Elements-ben olyannal is találkozhatnak, amit a programozók csak a Premiere Pro 1.5 változatban valósítottak meg, sőt, bizonyos vonatkozásokban többet is tud az elődöknél! Hiszen programon belül elkészíthetik akár menükkel vezérelt DVD lemezünket is, amire a Premiere Pro, de még a Pro 1.5 sem képes. A programozók most talán nagyobb hangsúlyt fektettek a felhasználók folyamatos tájékoztatására is. A munkalépéseknél egy ablakban állandó segítséget kapnak angol nyelven. Szakmai körökben a 2005. évet a digitális video minőségi áttörés évének jósolják. A www.adobe.com/products/tryadobe/main.jsp internetes címről az Adobe programok, köztük a videos témákkal kapcsolatos alkalmazások próbaváltozatait tudják letölteni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Computerbooks
  Number of Pages:
  468
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  0399002590689
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  SL#2104946809  TAGS:
  Online Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal ebook, könyvet Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal FB2, Download Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal PDF , Download Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal MOBI, Online Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal könyvet, ingyenes letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal IPhone, Online könyvet Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal PDF, ingyenes Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal DJVU, ingyenes letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal TXT, letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal RTF, Online Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal FB2 , e-könyvet Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal letöltések TXT, ingyenes Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal letöltések könyvet, e-könyvet Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal download MOBI, letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal IPad, olvas Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal MOBI, olvas Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal DOC, ingyenes Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal AWZ, Download e-könyvet Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal iPad , ingyenes Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal DJVU, Download Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal DVD, olvas Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal TXT, Book Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal letöltések DJVU, Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal letöltések könyvet ingyenes, Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal letöltések könyvet pdf ingyenes, Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal pdf ingyenes, Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal letöltések könyvet epub ingyenes, Videoszerkesztés Adobe Premiere programokkal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply