Vezetői készségek


KINEK SZÓL EZ A KÖNYV?
Ez a könyv ÖNNEK szól, amennyiben elfogadja azt a gondolatot, hogy a vezetők nem beleszületnek vezetői pozíciójukba. Egy folyamat során fejlődnek és érnek meg a feladatra.
Vezetők az élet minden területén és egy szervezet minden szintjén léteznek. Néhányan napjaink legismertebb vezetői közül nem olyan előkelő családokba születtek, amelyek eleve elrendelték volna a vezetői pozíciók betöltését: a Virgin vállalatnál Richard Branson, a Microsoftnál Bill Gates, és Margaret Thatcher, az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke mind beletanultak a szerepükbe. Mindannyian szembesültek kihívásokkal, változásokkal, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel, és kitartottak amellett, hogy kifejlesszék és megteremtsék a saját egyedi vezetési stílusukat. Mindannyiuknak van néhány közös tulajdonsága, ugyanakkor nagyon különböző emberek.
Vezetőként bármely helyzetben szükséges megérteni a vezetés alapelveit, a vezető szerepét, a hatékony vezető jellemző képességeit, és néhány olyan kihívást, amellyel a vezetők szembetalálják magukat a mai üzleti világban. Ugyanakkor, talán a leginkább szükséges készség egy vezető számára az öntudatosság – önmagunk ismerete, a vezető erősségek és gyengeségek felismerése, illetve azon irányvonal meghatározása, amelynek mentén fejlődni kívánatos.
Általánosságban elfogadott, hogy a jelenlegi társadalomban és szervezeti életben a vezetés nem csupán azok számára fenntartott terület, akiket vezetői megbízással látnak el. Egyre gyakrabban tapasztaljuk a hatékony vezetés csodálatba ejtő bizonyítékát meglepő emberek és helyszínek esetében azt sugallván, hogy a vezetés fogalmát gyakran az adott helyzet, vagy a környezet ismeretében kell értelmezni. Minden embernek tisztában kellene lennie saját képességeivel, készségszintjével és tudásával, hogy amikor vezetői pozíció betöltésére lehetőség adódik, ne szalassza el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vezetői készségek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vezetői készségek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  110
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9789632197586
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2123013 / 1021135
  Series:


  TAGS:
  Online Vezetői készségek ebook, könyvet Vezetői készségek FB2, Download Vezetői készségek PDF , Download Vezetői készségek MOBI, Online Vezetői készségek könyvet, ingyenes letöltések Vezetői készségek IPhone, Online könyvet Vezetői készségek PDF, ingyenes Vezetői készségek DJVU, ingyenes letöltések Vezetői készségek TXT, letöltések Vezetői készségek RTF, Online Vezetői készségek FB2 , e-könyvet Vezetői készségek letöltések TXT, ingyenes Vezetői készségek letöltések könyvet, e-könyvet Vezetői készségek download MOBI, letöltések Vezetői készségek IPad, olvas Vezetői készségek MOBI, olvas Vezetői készségek DOC, ingyenes Vezetői készségek AWZ, Download e-könyvet Vezetői készségek iPad , ingyenes Vezetői készségek DJVU, Download Vezetői készségek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vezetői készségek DVD, olvas Vezetői készségek TXT, Book Vezetői készségek letöltések DJVU, Vezetői készségek letöltések könyvet ingyenes, Vezetői készségek letöltések könyvet pdf ingyenes, Vezetői készségek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vezetői készségek pdf ingyenes, Vezetői készségek letöltések könyvet epub ingyenes, Vezetői készségek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply