Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban


Dobák Miklós a hazai vezetéstudomány megújításának egyik elismert személyisége. 1989-től irányítja a Vezetés- és szervezés tanszék, majd a Vezetéstudományi Intézet munkáját a Budapesti Corvinus Egyetemen és jogelődjeinél. Követte legendás elődje, Máriás Antal vezetési és szervezetépítési tevékenységét. Vezetése alatt az intézet új profilt vett fel, s markánsan megjelent a szervezeti magatartás, a stratégia és a kontrolling művelése a korábban már létrejött szervezési terület mellett.
Tudatosan támaszkodik a fiatal tehetségekre – szakkollégistákra, TDK-zókra, PhD-hallgatókra.
Irányítása alatt kibővült az intézet nemzetközi tudományos kapcsolatrendszere és a hazai vállalatokkal meglévő kapcsolata.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Akadémiai Kiadó
  Number of Pages:
  358
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  519 gr
  ISBN:
  0689000130384
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  SL#2103816426  TAGS:
  Online Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban ebook, könyvet Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban FB2, Download Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban PDF , Download Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban MOBI, Online Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban könyvet, ingyenes letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban IPhone, Online könyvet Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban PDF, ingyenes Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban DJVU, ingyenes letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban TXT, letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban RTF, Online Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban FB2 , e-könyvet Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban letöltések TXT, ingyenes Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban letöltések könyvet, e-könyvet Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban download MOBI, letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban IPad, olvas Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban MOBI, olvas Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban DOC, ingyenes Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban AWZ, Download e-könyvet Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban iPad , ingyenes Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban DJVU, Download Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban DVD, olvas Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban TXT, Book Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban letöltések DJVU, Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban letöltések könyvet ingyenes, Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban letöltések könyvet pdf ingyenes, Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban pdf ingyenes, Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban letöltések könyvet epub ingyenes, Vezetés és szervezet társadalmi kontextusban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply