Vezércsel


Egy haldokló király. A királyné veszélyben.

Elvált, lefejezték, meghalt, elvált, lefejezték, túlélte.

VIII. Henrik udvara tele van cselszövéssel, versengéssel, romantikával és senki sincs jobb helyzetben, hogy mindezt megértse, mint a középpontjában élő asszonyok.

Katherine Parrnak, aki harmincegy éves korára másodszor özvegyült meg, vissza kell térnie az udvarba, de az idősödő királyra és az őt körülvevő emberekre gyanakodva ezt nem szívesen teszi meg. Mindazonáltal, amikor szenvedélyes viszonyba keveredik a rámenős csábító Thomas Seymourral, azt hiszi, hogy végre szerelemből mehet majd férjhez. Ám jelenléte az udvarban felkeltette még valaki érdeklődését.

Őszinteségétől és intelligenciájától elbűvölten Tudor Henriknek is megvan a maga terve Katherine-nel kapcsolatban, és senki sincs abban a helyzetben, hogy visszautasíthatná a király házassági ajánlatát. Így hát míg varázslatos szeretőjét eltávolították a kontinensre, Katherine kénytelen elfogadni a betegeskedő, egoista uralkodó kezét, s ő lesz Henrik hatodik felesége.

Mindvégig az őt megelőző királynék sorsának tudatában Katherine-nek minden ösztönét és intelligenciáját segítségül kell hívnia, hogy elnavigáljon az udvar ármánykodásai közepette. Miközben a katolikusok újra hatalomra kerülnek, a reformátorokat eretnekségért égetik meg, a haldokló királyt körülvevő emberek pedig tülekednek a hatalomért az új rezsimben, a túlélése valószínűtlennek látszik és ő még mindig nem mondott le a szerelemről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vezércsel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vezércsel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  504
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  585 gr
  ISBN:
  9789633736647
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2239272 / 1093792
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Vezércsel ebook, könyvet Vezércsel FB2, Download Vezércsel PDF , Download Vezércsel MOBI, Online Vezércsel könyvet, ingyenes letöltések Vezércsel IPhone, Online könyvet Vezércsel PDF, ingyenes Vezércsel DJVU, ingyenes letöltések Vezércsel TXT, letöltések Vezércsel RTF, Online Vezércsel FB2 , e-könyvet Vezércsel letöltések TXT, ingyenes Vezércsel letöltések könyvet, e-könyvet Vezércsel download MOBI, letöltések Vezércsel IPad, olvas Vezércsel MOBI, olvas Vezércsel DOC, ingyenes Vezércsel AWZ, Download e-könyvet Vezércsel iPad , ingyenes Vezércsel DJVU, Download Vezércsel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vezércsel DVD, olvas Vezércsel TXT, Book Vezércsel letöltések DJVU, Vezércsel letöltések könyvet ingyenes, Vezércsel letöltések könyvet pdf ingyenes, Vezércsel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vezércsel pdf ingyenes, Vezércsel letöltések könyvet epub ingyenes, Vezércsel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply