Veszélyes Szépség


Julia Daymond mindent megkapott a sorstól, amit ember megkaphat. Nem csak elképesztően gyönyörű, hanem rettentően gazdag is, az apja Washington egyik legbefolyásosabb üzletembere. A nők irigylik káprázatos szépségét, ruhakölteményeit, ékszereit, a férfiak pedig bolondulnak érte. Julia mit sem törődve irigyeivel boldogan készül az esküvőjére, mely az év szenzációja lesz. Nem is sejti, hogy egyik pillanatról a másikra az ő lába alól is kicsúzhat a talaj… Hirtelen elveszíti apját és minden vagyonát. Miután kifizeti a hitelezőket, semmilye sem marad, a vőlegénye elhagyja, mert szegényen már nem akarja feleségül venni…


Juliának egyedül kell szembenéznie az élet kegyetlen buktatóival és a sorozatos megaláztatások miatt elhagyja Washingtont. De mihez kezdjen egy elkényeztetett lány, akit míndig kiszolgáltak és nem ért semmihez?


Kénytelen egy bárban munkát vállalni Chicagóban, hogy ne kerüljön az utcára, mikor egyszer csak rájön, mindössze egy dolog maradt, ami a javára válhat: a szépsége. Elismert modell lesz, vidáman lépked a kifutókon és mosolyog a címlapokról, azonban arról fogalma sincs, hogy ebben a szakmában mennyire kihasználják a lányokat…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Veszélyes Szépség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Veszélyes Szépség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789637524554
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154726 / 1033871
  Format:


  TAGS:
  Online Veszélyes Szépség ebook, könyvet Veszélyes Szépség FB2, Download Veszélyes Szépség PDF , Download Veszélyes Szépség MOBI, Online Veszélyes Szépség könyvet, ingyenes letöltések Veszélyes Szépség IPhone, Online könyvet Veszélyes Szépség PDF, ingyenes Veszélyes Szépség DJVU, ingyenes letöltések Veszélyes Szépség TXT, letöltések Veszélyes Szépség RTF, Online Veszélyes Szépség FB2 , e-könyvet Veszélyes Szépség letöltések TXT, ingyenes Veszélyes Szépség letöltések könyvet, e-könyvet Veszélyes Szépség download MOBI, letöltések Veszélyes Szépség IPad, olvas Veszélyes Szépség MOBI, olvas Veszélyes Szépség DOC, ingyenes Veszélyes Szépség AWZ, Download e-könyvet Veszélyes Szépség iPad , ingyenes Veszélyes Szépség DJVU, Download Veszélyes Szépség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Veszélyes Szépség DVD, olvas Veszélyes Szépség TXT, Book Veszélyes Szépség letöltések DJVU, Veszélyes Szépség letöltések könyvet ingyenes, Veszélyes Szépség letöltések könyvet pdf ingyenes, Veszélyes Szépség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Veszélyes Szépség pdf ingyenes, Veszélyes Szépség letöltések könyvet epub ingyenes, Veszélyes Szépség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply