Veszélyes kötődés

Douglas Kennedy - Veszélyes kötődés

„Tony Hobbs megmentette az életemet egy órával azután, hogy megismerkedtünk. Tudom, ez kissé drámaian hangzik, de ez az igazság. Már amennyire egy újságíró egyáltalán képes igazat mondani." – így veszi kezdetét két újságíró kapcsolata, amely hamarosan pokollá változik. De ekkor már nem kettőjük élete a tét – hanem a gyereké.
Sally és Tony Kairóban ismerkedik meg, és néhány hónap múlva házasokként költöznek Londonba, hogy ott szülessen meg Jack. Londonban azonban semmi nem megy simán. Az amerikai lányt nemcsak a britek nem fogadják be, de férje is egyre idegenebbé válik. Nehéz a terhesség és nehéz a szülés.
„Nem vagyok jó anya" – hajtogatja Sally, míg a pszichiátrián köt ki, s mire felépül, Tony elrabolja a gyereket, hogy új partnerével nevelje fel. Ráadásul ki is fosztja. Hogyan lehet harcba szállni a gyerekért? Idegen ügyvédek, idegen törvények, idegen viszonyok között? Pénz és munka nélkül, betegen?
A Veszélyes kötődés egy különös házasság és az anyává válás letehetetlenül izgalmas története.A Könyv Magyarul!


Letöltések Veszélyes kötődés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Veszélyes kötődés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789632930114
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203132 / 1058223
  Translator:


  TAGS:
  Online Veszélyes kötődés ebook, könyvet Veszélyes kötődés FB2, Download Veszélyes kötődés PDF , Download Veszélyes kötődés MOBI, Online Veszélyes kötődés könyvet, ingyenes letöltések Veszélyes kötődés IPhone, Online könyvet Veszélyes kötődés PDF, ingyenes Veszélyes kötődés DJVU, ingyenes letöltések Veszélyes kötődés TXT, letöltések Veszélyes kötődés RTF, Online Veszélyes kötődés FB2 , e-könyvet Veszélyes kötődés letöltések TXT, ingyenes Veszélyes kötődés letöltések könyvet, e-könyvet Veszélyes kötődés download MOBI, letöltések Veszélyes kötődés IPad, olvas Veszélyes kötődés MOBI, olvas Veszélyes kötődés DOC, ingyenes Veszélyes kötődés AWZ, Download e-könyvet Veszélyes kötődés iPad , ingyenes Veszélyes kötődés DJVU, Download Veszélyes kötődés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Veszélyes kötődés DVD, olvas Veszélyes kötődés TXT, Book Veszélyes kötődés letöltések DJVU, Veszélyes kötődés letöltések könyvet ingyenes, Veszélyes kötődés letöltések könyvet pdf ingyenes, Veszélyes kötődés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Veszélyes kötődés pdf ingyenes, Veszélyes kötődés letöltések könyvet epub ingyenes, Veszélyes kötődés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply