Veszélyes gazdagság

Ken Follett - Veszélyes gazdagság

Az 1860-as években a Pilasterek a legnagyobb bankárcsaládok egyike volt. Pénzügyi tranzakcióik a londoni Citytől a távoli gyarmatokig terjedtek. A család évtizedeken át folyamatosan gazdagodott, vesztüket végül is egy asszony kapzsisága, hatalomvágya és mohósága okozta.
Augusta Pilaster, aki érdekből ment a gazdag Pilaster-fiúhoz, addig ármánykodik, míg a család nagyasszonyává nem lesz. A háttérből irányítja könnyen befolyásolható és lusta férjén keresztül a bank ügyeit, nem titkolt célja, hogy gyenge képességű és romlott fiát, Edwardot a bank igazgatói székébe juttassa. Agyafúrt és gátlástalan manipulációi végül is csődbe juttatják a bankházat.
Hugh Pilaster, a szegény rokon, egy becsődölt bankár árvája a család esze, aki okosságával és etikusságával egyre sikeresebbé teszi a bankot, így veszélyt jelent Augusta fiával kapcsolatos elképzelései számára. Hugh ,,gyenge pontja", hogy számára a munkát vállaló nők képzelhetők el csak társként, feleségnek is egy kalaposnőt választ. Augusta ezen a társasági életben járatlan asszonyon keresztül próbálja tönkre tenni és lejáratni Hugh-ot.
Micky Miranda, egy hataloméhes, dél-amerikai földbirtokos fia, ugyanabba az előkelő magániskolába jár, mint Edward és Hugh Pilaster. Az internátusban egy fiú titokzatos módon vízbe fullad, és a történtek rekonstruálása során a velejéig romlott Micky rájön, hogy mivel zsarolható Augusta Pilaster…
Izgalmakkal és fordulatos cselekménnyel teli Ken Follett egyik nagysikerű regénye, amit csak akkor lehet letenni, ha a végére ért az ember.A Könyv Magyarul!


Letöltések Veszélyes gazdagság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Veszélyes gazdagság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  483
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  574 gr
  ISBN:
  9789634061762
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651550 / 1152446
  Translator:


  TAGS:
  Online Veszélyes gazdagság ebook, könyvet Veszélyes gazdagság FB2, Download Veszélyes gazdagság PDF , Download Veszélyes gazdagság MOBI, Online Veszélyes gazdagság könyvet, ingyenes letöltések Veszélyes gazdagság IPhone, Online könyvet Veszélyes gazdagság PDF, ingyenes Veszélyes gazdagság DJVU, ingyenes letöltések Veszélyes gazdagság TXT, letöltések Veszélyes gazdagság RTF, Online Veszélyes gazdagság FB2 , e-könyvet Veszélyes gazdagság letöltések TXT, ingyenes Veszélyes gazdagság letöltések könyvet, e-könyvet Veszélyes gazdagság download MOBI, letöltések Veszélyes gazdagság IPad, olvas Veszélyes gazdagság MOBI, olvas Veszélyes gazdagság DOC, ingyenes Veszélyes gazdagság AWZ, Download e-könyvet Veszélyes gazdagság iPad , ingyenes Veszélyes gazdagság DJVU, Download Veszélyes gazdagság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Veszélyes gazdagság DVD, olvas Veszélyes gazdagság TXT, Book Veszélyes gazdagság letöltések DJVU, Veszélyes gazdagság letöltések könyvet ingyenes, Veszélyes gazdagság letöltések könyvet pdf ingyenes, Veszélyes gazdagság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Veszélyes gazdagság pdf ingyenes, Veszélyes gazdagság letöltések könyvet epub ingyenes, Veszélyes gazdagság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply