Vesszőfutás

Albert Gábor - Vesszőfutás

"Az embert semmibe vevő történelem áradásának, áramlásának jegyében született a kötet három – egymást kiegészítő – írása. Híradás ez a könyv arról is, hogy a személyes sors hullámverése milyen mintákat rajzol a gyermeki lélek érintetlen táblájára. Történetek, hangulattöredékek kavargása alakítja a címadó kisregény – Vesszőfutás – hősét, s avatja felnőtté, az igazság harcosává.
Felnőtté vált ifjú szembesül Az istentagadó című kisregényben azzal a társadalommal, amely szemérmetlenül maga alá akarja gyűrni. Az ógörög nevek és események mögött nem nehéz felismernünk, hogy ez a mű: Albert Gábor nemzedékének csalódás-regénye, mely kijátszott
és félrevezetett, hamis, olykor aljas ideákkal mérgezett embereknek állít emléket, próbál igazságot szolgáltatni.
A kötet harmadik írásának, F. Miklós Oravicán főszereplője már maga a – mindent megértő, magát mindenen túltevő, mert az eseményeket is csendes humorral szemlélő, a szemetet és a drágaköveket is magával sodró – szenvtelen történelem. A három mű egy történelmi regényáramlás egymást kiegészítő, érzelmileg színező részeiként egységet alkotva hódítja meg az olvasót.
"A Könyv Magyarul!


Letöltések Vesszőfutás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vesszőfutás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  322 gr
  ISBN:
  9786155500350
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700227 / 1166543  TAGS:
  Online Vesszőfutás ebook, könyvet Vesszőfutás FB2, Download Vesszőfutás PDF , Download Vesszőfutás MOBI, Online Vesszőfutás könyvet, ingyenes letöltések Vesszőfutás IPhone, Online könyvet Vesszőfutás PDF, ingyenes Vesszőfutás DJVU, ingyenes letöltések Vesszőfutás TXT, letöltések Vesszőfutás RTF, Online Vesszőfutás FB2 , e-könyvet Vesszőfutás letöltések TXT, ingyenes Vesszőfutás letöltések könyvet, e-könyvet Vesszőfutás download MOBI, letöltések Vesszőfutás IPad, olvas Vesszőfutás MOBI, olvas Vesszőfutás DOC, ingyenes Vesszőfutás AWZ, Download e-könyvet Vesszőfutás iPad , ingyenes Vesszőfutás DJVU, Download Vesszőfutás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vesszőfutás DVD, olvas Vesszőfutás TXT, Book Vesszőfutás letöltések DJVU, Vesszőfutás letöltések könyvet ingyenes, Vesszőfutás letöltések könyvet pdf ingyenes, Vesszőfutás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vesszőfutás pdf ingyenes, Vesszőfutás letöltések könyvet epub ingyenes, Vesszőfutás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply