Vérvörös part

Lincoln Child - Douglas Preston - Vérvörös part

Amikor A. X. L. Pendergast különleges ügynök elvállalja egy látszólag banális bűneset felderítését, még nem is sejti, milyen évszázadokra visszanyúló, sötét és sejtelmes ügybe keveredik. Percival Lake szobrászművész azzal a kéréssel állít be hozzá, hogy keresse meg a tetteseket, akik ellopták a felettébb értékes borgyűjteményét. Pendergast gyámleányával és segítőjével, Constance Greene-nel együtt utazik a helyszínre, a massachusettsi Exmouthba, a számos titkot rejtő városkába.
Megkezdve a nyomozásukat, Pendergasték a szobrász kifosztott pincéjének falában egy üregre és egy réges-régi csontváz darabkájára bukkannak. Nem sokkal ezt követően a környéket körbeölelő mocsárban egy holttestet találnak a mellkasába vésett démonikus ábrákkal, és a különleges ügynök úgy dönt, besegítenek a helyi rendőrségnek az ügy felderítésében, nem is sejtve, hogy a múlt és a jelen bűnei szorosan összefüggenek egymással. Az izgalmas és fordulatos nyomozás azonban váratlanul olyasmit is a felszínre hoz, ami felér egy valódi rémálommal. Pendergast és Constance számára is

A szerzőpáros (Az elveszett sziget, Kék labirintus) regényeinek kedvelői egy újabb elképesztően kalandos, bizarrul megdöbbentő kötetet tartanak a kezükben, amelynek főhőse, Pendergast különleges ügynök talán olyan messzire merészkedik, ahonnan már nincs visszaút.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vérvörös part ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vérvörös part ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  285
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  268 gr
  ISBN:
  9789636439132
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689453 / 1160056
  Series:


  TAGS:
  Online Vérvörös part ebook, könyvet Vérvörös part FB2, Download Vérvörös part PDF , Download Vérvörös part MOBI, Online Vérvörös part könyvet, ingyenes letöltések Vérvörös part IPhone, Online könyvet Vérvörös part PDF, ingyenes Vérvörös part DJVU, ingyenes letöltések Vérvörös part TXT, letöltések Vérvörös part RTF, Online Vérvörös part FB2 , e-könyvet Vérvörös part letöltések TXT, ingyenes Vérvörös part letöltések könyvet, e-könyvet Vérvörös part download MOBI, letöltések Vérvörös part IPad, olvas Vérvörös part MOBI, olvas Vérvörös part DOC, ingyenes Vérvörös part AWZ, Download e-könyvet Vérvörös part iPad , ingyenes Vérvörös part DJVU, Download Vérvörös part e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vérvörös part DVD, olvas Vérvörös part TXT, Book Vérvörös part letöltések DJVU, Vérvörös part letöltések könyvet ingyenes, Vérvörös part letöltések könyvet pdf ingyenes, Vérvörös part pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vérvörös part pdf ingyenes, Vérvörös part letöltések könyvet epub ingyenes, Vérvörös part ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply