Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor


Egy rejtélyes eredetű járvány minden előjel nélkül, néhány pillanat leforgása alatt elpusztítja a Föld bolygó összes, Y-kromoszómával rendelkező létformáját, embereket és állatokat egyaránt. Két kivétellel: megmagyarázhatatlan módon életben marad Yorick Brown, a kissé lúzer fiatalember és kezelhetetlen pártfogoltja, egy kismajom. Pedig Yorick első pillantásra semmit sem tud felmutatni, amiért a sors őt jelölte volna ki az emberi faj utolsó reményének. Hiába jóképű és szellemes, csak a popkultúrához ért, és még állása sincs, hacsak nem számítjuk profi szabadulóművészként szerzett ismereteit. Ráadásul a már emlegetett sors kegyetlenül megtréfálja: telefonon megkéri Beth, a messzi Ausztráliában tartózkodó barátnője kezét, de a választ már nem hallja, mert abban a pillanatban beüt a katasztrófa, és összeomlik a világ. Így kezdődik Yorick izgalmas zarándokútja, mely a lehető legkülönosebb helyszínekre és helyzetekbe sodorja. Hősünk eredetileg Ausztráliába akar eljutni, hogy megtudja, mi történt szerelmével, de egy posztapokaliptikus világban ez akkor se lenne egyszerű fetadat, ha nem fenyegetné állandó életveszély. Yorick egzotikus ritkasággá vált, ezért gázmaszkban és köpenyben próbálja elkerülni, hogy eladják, megöljék vagy leteperjék. Puszta létezése azonban legalább akkora rejtély, mint a járvány, és hamar felbukkannak az üldözők is, a modern amazonok, valamint egy titkos társaság. Szerencsére akadnak segítői is, például a rejtélyes 355-ös ügynök és a csinos Dr. Mann, aki talán segíthet megfejteni, miért ez a két hímnemű egyed maradt életben a Földön – és mi okozta a katasztrófát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789630622738
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2155765 / 1034548
  Translator:


  TAGS:
  Online Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ebook, könyvet Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor FB2, Download Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor PDF , Download Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor MOBI, Online Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor könyvet, ingyenes letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor IPhone, Online könyvet Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor PDF, ingyenes Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DJVU, ingyenes letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor TXT, letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor RTF, Online Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor FB2 , e-könyvet Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések TXT, ingyenes Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet, e-könyvet Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor download MOBI, letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor IPad, olvas Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor MOBI, olvas Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DOC, ingyenes Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor AWZ, Download e-könyvet Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor iPad , ingyenes Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DJVU, Download Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DVD, olvas Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor TXT, Book Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések DJVU, Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet ingyenes, Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet pdf ingyenes, Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor pdf ingyenes, Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet epub ingyenes, Vertigo 3. – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply