Vértestvérek


Kr. u. 52, Róma. Egy férfi a haláltól rettegve láncra verve fekszik egy sötét, nyirkos kamrában. A titok, aminek birtokában van, ezrek életét sodorhatja veszélybe a birodalom legtávolabbi szélén. Vajon képes lesz kibírni a rá váró könyörtelen kínzást?

Britannia. A római csapatok arra készülnek, hogy szemtől szemben csapjanak össze törzsi ellenfeleikkel, akiknek szüntelen rajtaütései az utánpótlás, az emberi életek és a morál terén egyaránt nagy árat követeltek. Cato praefectus és Macro centurio, a legiók legjobb katonái, akik mindig az események sűrűjében vannak, a saját biztonságukkal a legkevésbé sem törődve vezetik embereiket a küzdelembe. A váratlan végkifejlet azonban felbőszíti a parancsnokukat, egyúttal arra enged következtetni, hogy árulás történt. Eközben Róma szövetségesei elkeseredetten próbálják megzabolázni rebellis honfitársaikat, akik lázadásra készülnek.

Ha valóban kém van a hadsereg soraiban, a barbárok lakta, ám stratégiailag fontos sziget meghódítása könnyen elakadhat. Macrónak és Catónak mindenképpen fel kell számolni a fenyegetést. De vajon képesek lesznek időben megtenni?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vértestvérek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vértestvérek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789634263548
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2650813 / 1152306  TAGS:
  Online Vértestvérek ebook, könyvet Vértestvérek FB2, Download Vértestvérek PDF , Download Vértestvérek MOBI, Online Vértestvérek könyvet, ingyenes letöltések Vértestvérek IPhone, Online könyvet Vértestvérek PDF, ingyenes Vértestvérek DJVU, ingyenes letöltések Vértestvérek TXT, letöltések Vértestvérek RTF, Online Vértestvérek FB2 , e-könyvet Vértestvérek letöltések TXT, ingyenes Vértestvérek letöltések könyvet, e-könyvet Vértestvérek download MOBI, letöltések Vértestvérek IPad, olvas Vértestvérek MOBI, olvas Vértestvérek DOC, ingyenes Vértestvérek AWZ, Download e-könyvet Vértestvérek iPad , ingyenes Vértestvérek DJVU, Download Vértestvérek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vértestvérek DVD, olvas Vértestvérek TXT, Book Vértestvérek letöltések DJVU, Vértestvérek letöltések könyvet ingyenes, Vértestvérek letöltések könyvet pdf ingyenes, Vértestvérek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vértestvérek pdf ingyenes, Vértestvérek letöltések könyvet epub ingyenes, Vértestvérek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply