Vértelenül


"Nina lehunyta a szemét. A takaróhoz lapult, még jobban összekuporodott, térdét felhúzta a melléhez. Szeretett így feküdni. Úgy érezte, alatta a hűvös föld megvédi az biztosan nem árulja el. És a testét is érezte, amely így összegömbölyödve olyan volt, mint egy kagylóhéj – szerette ezt a helyzetet -, védekező állat volt, önmaga oltalmazója, akár egy kicsiny mindenség, az égvilágon semmi baj nem érheti, amíg így marad – kinyitotta a szemét, és ezt gondolta: Ne mozdulj, boldog vagy."

Alessandro Baricco 1958-ban született Torinóban. Filozófiai és konzervatóriumi tanulmányai után jeles napilapokban közölt kritikákat, a televízióban is kipróbálta magát, majd kreatív íróiskolát alapított. Sokszínű személyisége műveiben is tükröződik; egyedi hangú, stílusjátékokban gazdag írásait több mint két tucat nyelvre fordították le, film- és színpadi adaptációk születtek belőlük. Baricco a kortárs olasz irodalom legizgalmasabb alkotója; számos elismerés mellett a Viareggio- és a Medicis-díjat is magáénak tudhatja.
Alessandro Baricco olasz író harmadik könyvét tartja kezében a magyar olvasó. A Selyem és a Tengeróceán után jelent meg a Vértelenül. Hasonlít is meg nem is az elődeire. Romantikus történet olyan szikáran előadva, hogy hihetetlen feszültséget tud kelteni. Ez ad a látszólag egyszerű kijelentő mondatoknak szivárványos ragyogást. Nagy-nagy emberi szomorúság árad a romantikus történetből, ami több az emberek iránti sajnálatnál az emberiség iránti sajnálat süt a regényből. Minden szereplőt valami determináltság mozgat. Nem akarja csinálni, amit csinál, mégis csinálja. Íme, az ember. Ecce homo.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vértelenül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vértelenül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  84
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  156 gr
  ISBN:
  9789632277417
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2677328 / 1154611
  Translator:


  TAGS:
  Online Vértelenül ebook, könyvet Vértelenül FB2, Download Vértelenül PDF , Download Vértelenül MOBI, Online Vértelenül könyvet, ingyenes letöltések Vértelenül IPhone, Online könyvet Vértelenül PDF, ingyenes Vértelenül DJVU, ingyenes letöltések Vértelenül TXT, letöltések Vértelenül RTF, Online Vértelenül FB2 , e-könyvet Vértelenül letöltések TXT, ingyenes Vértelenül letöltések könyvet, e-könyvet Vértelenül download MOBI, letöltések Vértelenül IPad, olvas Vértelenül MOBI, olvas Vértelenül DOC, ingyenes Vértelenül AWZ, Download e-könyvet Vértelenül iPad , ingyenes Vértelenül DJVU, Download Vértelenül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vértelenül DVD, olvas Vértelenül TXT, Book Vértelenül letöltések DJVU, Vértelenül letöltések könyvet ingyenes, Vértelenül letöltések könyvet pdf ingyenes, Vértelenül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vértelenül pdf ingyenes, Vértelenül letöltések könyvet epub ingyenes, Vértelenül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply