Vér és korom


Ez immár az ötödik könyv a Zsigmond-trilógia és a Zádor-trilógia első könyve után, amelyben Zádor fia Zádor, vagyis most már Zádorffy gróf és fiai kalandjairól olvashatunk. A színhely a Magyar Királyság, amelyet nem elég erős kézzel ural Luxemburgi Zsigmond király. Az uralkodó, aki alig van itthon, idegen városokat járva küzd egy újabb királyi koronáért, sőt a császári címért.
Itthon azonban forrnak az indulatok. A déli liga ismét Nápolyi Lászlót szeretné trónra ültetni. Zsigmond megbízza Zádort, tegyen ez ellen valamit. És Zádor meg is állítja az ellent, de ez egy, a lelkiismeretét próbára tevő tömeggyilkossággal jár, amit az ellenség ártatlanok értelmetlen halálával bosszul meg.
Közben zajlik az élet Budán is, ahová Zádor a fiait küldi. A nádor udvarában cselszövés folyik, amibe Torda és Márk is belekeverednek. A régi harcos barátok hát ismét összegyűlnek, hogy folytassák küzdelmüket az ország és a törvényes rend ellenségeivel. Közben személyes leszámolások, tragikus események is történnek, amelyek az ifjabb nemzedék lelkét is formálják.
Az olvasó a korabeli élet szinte minden oldalát megismerheti a regénysorozatból.

A Vér és korom lapjain az események filmszerűen peregnek. Összecsap a szenvedély, a hazaszeretet, a szerelem, a sértett hiúság és a mindent elsöprő bosszúvágy.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vér és korom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vér és korom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  346
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  638 gr
  ISBN:
  9789634264309
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691008 / 1161281
  Series:


  TAGS:
  Online Vér és korom ebook, könyvet Vér és korom FB2, Download Vér és korom PDF , Download Vér és korom MOBI, Online Vér és korom könyvet, ingyenes letöltések Vér és korom IPhone, Online könyvet Vér és korom PDF, ingyenes Vér és korom DJVU, ingyenes letöltések Vér és korom TXT, letöltések Vér és korom RTF, Online Vér és korom FB2 , e-könyvet Vér és korom letöltések TXT, ingyenes Vér és korom letöltések könyvet, e-könyvet Vér és korom download MOBI, letöltések Vér és korom IPad, olvas Vér és korom MOBI, olvas Vér és korom DOC, ingyenes Vér és korom AWZ, Download e-könyvet Vér és korom iPad , ingyenes Vér és korom DJVU, Download Vér és korom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vér és korom DVD, olvas Vér és korom TXT, Book Vér és korom letöltések DJVU, Vér és korom letöltések könyvet ingyenes, Vér és korom letöltések könyvet pdf ingyenes, Vér és korom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vér és korom pdf ingyenes, Vér és korom letöltések könyvet epub ingyenes, Vér és korom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply