Vér és kereszt – Második kötet

Benkő László - Vér és kereszt - Második kötet

Géza nagyfejedelem betegsége miatt néhány éve Sarolta nagyasszony irányítja az erősen széttagolt nagyfejedelemség ügyeit. A tűzzel-vassal keresztény hitre kényszerített lakosság egy része nyíltan konfrontál a hatalommal. Békesség sehol nincs, és a magyarok földje a belháború küszöbén áll.
A nagyfejedelmi rendfenntartó jobbágycsapatok vérbe fojtják a lázadókat. Az áldatlan állapotok az emberekből a legrosszabbat hozzák felszínre. Bűnösöket, ördöggel cimborálókat keresnek maguk között, és a szállásokon fellángol a vérbosszú. Akik a régi ősvallást védelmezik, ellenséggé válnak a keresztények szemében.
Géza halála után a nagyfejedelmi hatalom Vajkra száll. Színre lép Koppány, a somogyi dukátus vezére, aki az ősi törvényekre hivatkozva jogot formál a nagyfejedelmi címre…
A Vér és kereszt című sorozat e második kötetében megismerhetjük az egyszerű emberek életének, hányattatásainak történelmi okait, a két vallás hirdetői között jelentkező, áthidalhatatlannak tűnő konfliktusokat.
Megjelenik az egyik legerősebb vezér, a Maros mentén szállásoló Ajtony, és tanúi lehetünk a meghatározó
politikai cselszövéseknek, amelyek a kort tarkították. Megtudhatjuk, miként kezdte építeni az új országot István király, akit a nép mindvégig csak Vajknak említett. Jelen lehetünk a Veszprém melletti döntő csatában, és nyomon követhetjük a megtorlás éveit.
A családtörténet folytatódik és bonyolódik. Egyszer fent, máskor lent, és az új hittel kapcsolatos megbékélés szinte lehetetlennek tűnik…A Könyv Magyarul!


Letöltések Vér és kereszt – Második kötet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vér és kereszt – Második kötet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  424
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  488 gr
  ISBN:
  9789632673578
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2707172 / 1169698  TAGS:
  Online Vér és kereszt – Második kötet ebook, könyvet Vér és kereszt – Második kötet FB2, Download Vér és kereszt – Második kötet PDF , Download Vér és kereszt – Második kötet MOBI, Online Vér és kereszt – Második kötet könyvet, ingyenes letöltések Vér és kereszt – Második kötet IPhone, Online könyvet Vér és kereszt – Második kötet PDF, ingyenes Vér és kereszt – Második kötet DJVU, ingyenes letöltések Vér és kereszt – Második kötet TXT, letöltések Vér és kereszt – Második kötet RTF, Online Vér és kereszt – Második kötet FB2 , e-könyvet Vér és kereszt – Második kötet letöltések TXT, ingyenes Vér és kereszt – Második kötet letöltések könyvet, e-könyvet Vér és kereszt – Második kötet download MOBI, letöltések Vér és kereszt – Második kötet IPad, olvas Vér és kereszt – Második kötet MOBI, olvas Vér és kereszt – Második kötet DOC, ingyenes Vér és kereszt – Második kötet AWZ, Download e-könyvet Vér és kereszt – Második kötet iPad , ingyenes Vér és kereszt – Második kötet DJVU, Download Vér és kereszt – Második kötet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vér és kereszt – Második kötet DVD, olvas Vér és kereszt – Második kötet TXT, Book Vér és kereszt – Második kötet letöltések DJVU, Vér és kereszt – Második kötet letöltések könyvet ingyenes, Vér és kereszt – Második kötet letöltések könyvet pdf ingyenes, Vér és kereszt – Második kötet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vér és kereszt – Második kötet pdf ingyenes, Vér és kereszt – Második kötet letöltések könyvet epub ingyenes, Vér és kereszt – Második kötet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply