Vénusz beteg

Onagy Zoltán - Vénusz beteg

"Kezdjük a hajnal pálinkájával. Mert, ugye, szabad országban élünk, jogunk van hozzá. Persze reggeli előtt, így megeshet tőle az ihlet, ha pedig nem, még mindig előttünk az egész nap. És mit? És mennyiért? És hol? És kivel? Igyunk a példának okáért: törkőt. Ha ébredés után egyedül megyünk le a főzdébe – át a Lókoson, a főzde környékét borító bűzön, öklendezve -, igyunk kettőt, és egy erigonos üvegben hozzunk még kettőt, engedve a lehetőség lehetőségének, a kávé után megint nem lesz étvágyunk, mint ez általában történik. (Ötkor letúr a paplan, kilök az ágy – nem éppen úri szokásunkat munkás korunk örökségének tartjuk, ha már nem is vágtatunk köhögve, káromkodva az ötkettes buszhoz, nem szabadulunk tőle.) Ha nem egyedül ballagunk, hanem szomszédunkkal, aki meglátta az égő konyhai villanyt: kétszer két pohárkát iszunk, ez koponyánként harminc pengő. Nem rettenetes összeg, ha nem látnánk: itt a nap csak kezd. Hazaérkezvén lefőzzük a kávét: asszonyunk, gyerekeink alszanak még, óvatosak vagyunk, nem zörgünk, nem keltjük fel őket. Állapotunktól függően megisszuk előbb az egyiket vagy egyszerre mindkettőt, vagy később újra melegítjük a maradékot. Már eldöntöttük, a nagyobbik fiút visszük az óvodába, ne kelljen csak az üzletbe mennünk. Öltöztetésnél és reggelinél tartjuk magunkat, mintha éppen most ébredtünk volna mi is. Főzde? Ugyan! Újra főzetnyi kávét készítünk. Nagyfiunkkal indulunk. Öltöztetjük, elbocsátjuk, kapunk csókot tőle. Szia, apa, jó legyél! Búcsúmondata komoly, pontos dolgokat jelent, hiszen többet lát kettőnk viszonyából, mint azt normális ésszel feltételeznénk, ha az alapokat nem is érti."A Könyv Magyarul!


Letöltések Vénusz beteg ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vénusz beteg ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  219
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631403912
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Vénusz beteg ebook, könyvet Vénusz beteg FB2, Download Vénusz beteg PDF , Download Vénusz beteg MOBI, Online Vénusz beteg könyvet, ingyenes letöltések Vénusz beteg IPhone, Online könyvet Vénusz beteg PDF, ingyenes Vénusz beteg DJVU, ingyenes letöltések Vénusz beteg TXT, letöltések Vénusz beteg RTF, Online Vénusz beteg FB2 , e-könyvet Vénusz beteg letöltések TXT, ingyenes Vénusz beteg letöltések könyvet, e-könyvet Vénusz beteg download MOBI, letöltések Vénusz beteg IPad, olvas Vénusz beteg MOBI, olvas Vénusz beteg DOC, ingyenes Vénusz beteg AWZ, Download e-könyvet Vénusz beteg iPad , ingyenes Vénusz beteg DJVU, Download Vénusz beteg e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vénusz beteg DVD, olvas Vénusz beteg TXT, Book Vénusz beteg letöltések DJVU, Vénusz beteg letöltések könyvet ingyenes, Vénusz beteg letöltések könyvet pdf ingyenes, Vénusz beteg pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vénusz beteg pdf ingyenes, Vénusz beteg letöltések könyvet epub ingyenes, Vénusz beteg ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply