Vendégjátékos voltam

Telkes Margit - Vendégjátékos voltam

Önéletrajz? Másképp? Vagy így: Önéletrajz. Másképp. Telkes Margit önreflexív prózája jóval több, mint egy klasszikus autobiográfia. Térben Közép-Európa, időben a múlt, a közelmúlt és a jelen. Vagyis: Budapest, Bécs, Németország. Illetve: a hetvenes évek, emigráció, jugoszláv nyaralás és szökés, a kádári Magyarország és a kusza-tökéletlen rendszerváltozás időszaka. Meg ami azóta történt. És hogy kikkel? Mindazokkal, akikkel egy orvos érintkezett vagy tudomása volt róluk, vagy csak hallotta egyik-másik meghökkentő-megdöbbentő anekdotát vagy sztorit. Mert a téma a földön hever… de, hogy ebből hogyan lesz kiváló novellisztika, azt csak a sokkötetes szerző tudja. A Vendégjátékos voltam izgalmas és letehetetlen történetek lánca. Körülölel és foglyul ejt

Telkes Margit orvos-író 1937 született Budapesten. Tanulmányai után gyermekorvosként Nógrád megyében, majd Budapesten a Sportkórházban végül 25 éven át Rákospalotán gyógyított.
A Magyar Író Akadémián Márton László, Kukorelly Endre, majd Bódis Kriszta tanítványa.

Ő írja róla: Telkes Margit sokat tud a testről, a test esendőségén át pedig sokat a lélek esetlegességéről és a szellem gőgjéről is. Íróként fölfedezte a kevésben, a kicsiben, a töredékben, a hétköznapiban, az emberi tekintetben, a kéz rezdülésében, a megszokottban, vagy éppen a szokatlanban, a perifériára sodródottban, a taszítóan másban, a részletben, az egyszerűben, a fragmentumban a teljesség és a megismerés lehetőségét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vendégjátékos voltam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vendégjátékos voltam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  328 gr
  ISBN:
  9786155068263
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682594 / 1157937  TAGS:
  Online Vendégjátékos voltam ebook, könyvet Vendégjátékos voltam FB2, Download Vendégjátékos voltam PDF , Download Vendégjátékos voltam MOBI, Online Vendégjátékos voltam könyvet, ingyenes letöltések Vendégjátékos voltam IPhone, Online könyvet Vendégjátékos voltam PDF, ingyenes Vendégjátékos voltam DJVU, ingyenes letöltések Vendégjátékos voltam TXT, letöltések Vendégjátékos voltam RTF, Online Vendégjátékos voltam FB2 , e-könyvet Vendégjátékos voltam letöltések TXT, ingyenes Vendégjátékos voltam letöltések könyvet, e-könyvet Vendégjátékos voltam download MOBI, letöltések Vendégjátékos voltam IPad, olvas Vendégjátékos voltam MOBI, olvas Vendégjátékos voltam DOC, ingyenes Vendégjátékos voltam AWZ, Download e-könyvet Vendégjátékos voltam iPad , ingyenes Vendégjátékos voltam DJVU, Download Vendégjátékos voltam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vendégjátékos voltam DVD, olvas Vendégjátékos voltam TXT, Book Vendégjátékos voltam letöltések DJVU, Vendégjátékos voltam letöltések könyvet ingyenes, Vendégjátékos voltam letöltések könyvet pdf ingyenes, Vendégjátékos voltam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vendégjátékos voltam pdf ingyenes, Vendégjátékos voltam letöltések könyvet epub ingyenes, Vendégjátékos voltam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply