Velünk vágtat a halál

Nemere István - Velünk vágtat a halál

"Nem összeesküvés-elméletről szól a könyv, noha úgy is tűnhet.
Főszereplői a világ leggazdagabb emberei. Bár csak maroknyian vannak, uralják a kontinenseket. Egy nemes cél érdekében szövetkeztek, erre fordítják a naponta megszerzett százmilliókat, milliárdokat. Felosztották maguk között a világot, övék minden földrész. Iszonyatos vagyonukért most hatalmat vásárolnának: egy új világról álmodnak. Ám tapasztalniuk kell, hogy szándékukat még a hatalmas vagyonnal is nehéz megvalósítani, mert a visszatartó sötét erők, a régi rend hívei nem adják fel egykönnyen. Sokan meghalnak, mire a ,,kontinensek urai" akár csak rész-győzelmet is aratnak.
A regény az egész bolygón játszódik, szegények és milliárdosok világára csodálkozhatunk rá. Rendelkezésükre áll a szupermodern technika, az emberi kitartás és önfeláldozás. Jó célért küzdenek, ám ők sem válogathatnak a módszerekben… Az olvasó minden lapon mennybe megy és lerántják a pokol mélységeibe. Dicstelen pusztulások, szörnyű halálok, fényes győzelmek és rokonszenves főszereplők…
Aki kinyitja ezt a könyvet, készüljön arra: amíg be nem fejezte, nem tudja letenni!A Könyv Magyarul!


Letöltések Velünk vágtat a halál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Velünk vágtat a halál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9786155361593
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2696414 / 1164264  TAGS:
  Online Velünk vágtat a halál ebook, könyvet Velünk vágtat a halál FB2, Download Velünk vágtat a halál PDF , Download Velünk vágtat a halál MOBI, Online Velünk vágtat a halál könyvet, ingyenes letöltések Velünk vágtat a halál IPhone, Online könyvet Velünk vágtat a halál PDF, ingyenes Velünk vágtat a halál DJVU, ingyenes letöltések Velünk vágtat a halál TXT, letöltések Velünk vágtat a halál RTF, Online Velünk vágtat a halál FB2 , e-könyvet Velünk vágtat a halál letöltések TXT, ingyenes Velünk vágtat a halál letöltések könyvet, e-könyvet Velünk vágtat a halál download MOBI, letöltések Velünk vágtat a halál IPad, olvas Velünk vágtat a halál MOBI, olvas Velünk vágtat a halál DOC, ingyenes Velünk vágtat a halál AWZ, Download e-könyvet Velünk vágtat a halál iPad , ingyenes Velünk vágtat a halál DJVU, Download Velünk vágtat a halál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Velünk vágtat a halál DVD, olvas Velünk vágtat a halál TXT, Book Velünk vágtat a halál letöltések DJVU, Velünk vágtat a halál letöltések könyvet ingyenes, Velünk vágtat a halál letöltések könyvet pdf ingyenes, Velünk vágtat a halál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Velünk vágtat a halál pdf ingyenes, Velünk vágtat a halál letöltések könyvet epub ingyenes, Velünk vágtat a halál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply