Végső bizonyítás

Arthur C. Clarke - Frederik Pohl - Végső bizonyítás

Pierre de Fermat francia műkedvelő matematikus 1637-ben ezt írta egy tudományos kötet margójára: "Egy köböt pedig lehetetlen szétbontani két köbre, egy negyedik hatványt két negyedik hatványra, és általában a négyzet kivételével egy hatványt ugyanolyan két hatványra. Erre találtam egy valóban csodálatos bizonyítást, de a lapszél túl keskeny ahhoz, hogy befogadja." Mivel megoldását máshol sem jegyezte föl, útjára indított egy legendát, amely évszázadokon keresztül kísértette a matematikusokat. A "Nagy Fermat-sejtés" bizonyítása végül 1995-ben sikerült Andrew Wilesnak, de csupán olyan eszközökkel, amelyek a 17. századi tudósnak nem álltak rendelkezésére.
Amikor egy lelkes fiatal Sri Lanka-i fiú, Randzsit Szubramanian rábukkan az eredeti megoldásra, világszerte zseninek kiáltják ki, hírnév és vagyon hull az ölébe, de boldogsága nem tart sokáig. A legkülönbözőbb hatóságok és titkos szervezetek akarják soraikba toborozni, hogy kihasználhassák rendkívüli matematikai tehetségét.
És mindeközben egy hatalmas idegen flotta tart a Föld felé, hogy elpusztítsa a magenergia birtokába jutott, potenciálisan veszedelmes új fajt. Az emberiségnek saját maga és a galaxis többi értelmes lénye számára is be kell bizonyítania, hogy érdemes a fennmaradásra. Es ebben az újabb bizonyításban is kulcsfontosságú szerep jut Randzsitnak.
Az SF két Nagymesterének közös meséje maga is bizonyíték arra, hogy jövőnk záloga a tudomány és a racionális gondolkodás. Mert az emberi elménél, ha jó célra használják, nincs csodálatosabb.A Könyv Magyarul!


Letöltések Végső bizonyítás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Végső bizonyítás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  436
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789639828513
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211221 / 1067443
  Series:


  TAGS:
  Online Végső bizonyítás ebook, könyvet Végső bizonyítás FB2, Download Végső bizonyítás PDF , Download Végső bizonyítás MOBI, Online Végső bizonyítás könyvet, ingyenes letöltések Végső bizonyítás IPhone, Online könyvet Végső bizonyítás PDF, ingyenes Végső bizonyítás DJVU, ingyenes letöltések Végső bizonyítás TXT, letöltések Végső bizonyítás RTF, Online Végső bizonyítás FB2 , e-könyvet Végső bizonyítás letöltések TXT, ingyenes Végső bizonyítás letöltések könyvet, e-könyvet Végső bizonyítás download MOBI, letöltések Végső bizonyítás IPad, olvas Végső bizonyítás MOBI, olvas Végső bizonyítás DOC, ingyenes Végső bizonyítás AWZ, Download e-könyvet Végső bizonyítás iPad , ingyenes Végső bizonyítás DJVU, Download Végső bizonyítás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Végső bizonyítás DVD, olvas Végső bizonyítás TXT, Book Végső bizonyítás letöltések DJVU, Végső bizonyítás letöltések könyvet ingyenes, Végső bizonyítás letöltések könyvet pdf ingyenes, Végső bizonyítás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Végső bizonyítás pdf ingyenes, Végső bizonyítás letöltések könyvet epub ingyenes, Végső bizonyítás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply