Végidő


Egyik legjelentősebb teológiai művében Joseph Ratzinger tisztázza a halált, a lélek halhatatlanságát, a feltámadást és az örök életet érintő kérdéseket.

Ratzinger bíboros a végidőről (eszkatológia), a végső dolgokról írt művét a ‘legjobban kidolgozott alkotásának’ nevezte, mely számos kiadást ért meg. Legújabb kiadásában, már XVI. Benedek pápaként, egy új részletes előszóban még egyszer kidomborította az álláspontját érintő viták központi kérdéseit. J. Ratzinger e műve, amely először 1977-ben jelent meg, kétség kívül a teológiai alapművek közé tartozik. Harminc év távlatából is hatást fejt ki a teológiai tömörsége, a felkínált megoldások mélysége a halált, a lélek halhatatlanságát, a holtak feltámadását, Krisztus újbóli eljövetelét, az utolsó ítéletet, a pokolt, tisztítótüzet és mennyországot érintő kérdésekhez.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Végidő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Végidő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  290
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  342 gr
  ISBN:
  9786155147722
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700108 / 1166430  TAGS:
  Online Végidő ebook, könyvet Végidő FB2, Download Végidő PDF , Download Végidő MOBI, Online Végidő könyvet, ingyenes letöltések Végidő IPhone, Online könyvet Végidő PDF, ingyenes Végidő DJVU, ingyenes letöltések Végidő TXT, letöltések Végidő RTF, Online Végidő FB2 , e-könyvet Végidő letöltések TXT, ingyenes Végidő letöltések könyvet, e-könyvet Végidő download MOBI, letöltések Végidő IPad, olvas Végidő MOBI, olvas Végidő DOC, ingyenes Végidő AWZ, Download e-könyvet Végidő iPad , ingyenes Végidő DJVU, Download Végidő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Végidő DVD, olvas Végidő TXT, Book Végidő letöltések DJVU, Végidő letöltések könyvet ingyenes, Végidő letöltések könyvet pdf ingyenes, Végidő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Végidő pdf ingyenes, Végidő letöltések könyvet epub ingyenes, Végidő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply